„NOD32 Antivirus” kompiuterio apkrovimo testuose pasirodė geriausiai  (16)

Pasaulinės saugumo sprendimų kūrėjos ESET programa „NOD32 Antivirus“ nepriklausomus antivirusinių programų tyrimus atliekančios organizacijos „AV-Comparatives“ atliktuose spartos testuose išsaugojo „Advanced+“ reitingą. Spalį baigtų bandymų metu „AV-Comparatives“ tyrė ir vertino saugumo priemonių poveikį kompiuterio darbo greičiui. „NOD32 Antivirus“ pasirodė geriausiai trijose iš keturių bandymų kategorijų.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Testų metu vertinti failų kopijavimo, išarchyvavimo, filmų ir muzikos bylų kodavimo ir operacinės sistemos pasileidimo laikai foniniu režimu dirbant antivirusinėms programoms. „NOD32 Antivirus“ programa buvo sparčiausia kopijavimo, kompiuterio pasileidimo ir failų kodavimo bandymuose. Iš viso tyrėjai išbandė šešiolika populiariausių antivirusinių programų.

„Džiaugiamės, kad labai gerus rezultatus žinomų ir naujų grėsmių aptikimo testuose demonstruojanti „NOD32 Antivirus” puikiai pasirodė ir poveikio kompiuterio darbui bandymuose. Antivirusinės programos darbo sparta labai atsiliepia darbo kompiuteriu patirčiai ir patogumui“, - teigia Darius Černeckis, pasaulinės kompanijos ESET saugumo sprendimus atstovaujančios bendrovės „NOD Baltic“ pardavimų vadovas.

Itin ženklus „NOD32 Antivirus” pranašumas užfiksuotas kompiuterio ir pačios antivirusinės programos pasileidimo ir išsijungimo spartos teste – konkurentų produktai aplenkti 2-10 kartų. Poveikio failų kopijavimo spartai testą, kuriame „NOD32 Antivirus“ taip pat buvo greičiausia, „AV-Comparatives“ vadina pačiu svarbiausiu šioje bandymų sesijoje.

„Pastaruosius du metus ESET produktas „NOD32 Antivirus“ pelnytai vadinamas geriausiai kenkėjiškas programas aptinkančia antivirusine priemone. Pirmą kartą atliktuose poveikio kompiuterio darbo testuose ši programa taip pat pasirodė kaip aiški lyderė, pagrįstai žymima „Advanced+“ reitingu“, - sakė „AV-Comparatives“ įkūrėjas ir vyriausias tyrėjas Andreas Clementi.

Nepriklausomus antivirusinių programų tyrimus atliekanti organizacija „AV-Comparatives“ vertina bandomus produktus suteikdama jiems vieną iš trijų galimų reitingų – „Standart“, „Advanced“ ir „Advanced+“. Vertinant poveikio kompiuterio darbui charakteristikas „NOD32 Antivirus” įvardyta „itin greita“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (16)

Susijusios žymos: