Baigėsi pirmoji kelionė aplink pasaulį su elektromobiliu (Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

elektrikas 2008-12-05 14:29
Idėja žinoma gera ir sveikintina, bet jau yra atidedami elektromobilių gamybos planai del finasinių problemų ir nebesitikima, kad juos pirks atpigus degalams http://money.cnn.com/galleries/2008/sma ... index.html . Teks palaukti aukštesnių naftos kainų.
Anonymous 2008-12-06 01:29
, tai panašu jog ledai jau pajudėjo. O žmonėms greitai "prireiks" tokių alternatyvių automobilių, nes protauti taupiai juos išmokys šiandieninė krizė. Juolab kad krizei pasibaigus degalų kainos vėl šoks aukštyn, čia aiškių aiškiausias reikalas, kad naftos kainos dirbtinai keliamos kiek įmanoma, ir dabar jos sumažėję tik dėl bendro judesio sumažėjimo.
Nerkashis 2008-12-07 11:45
Esu visom penkiom už elektromobilius. Tik kilo man vienas klausimas dėl rengiamų el.mobilių krovimo tinklų. Na kokius porą metų problemų nebus. O po to batarkės talpumas mažėja. Klausimas - kokia garantija, kad aš "degalinėj" pasikeitęs batarkę nuvažiuosiu tiek kiek deklaruojama? Čia galbūt teisiškai reiktų tai apiformint, arba sumokėt už batarkę komunalinių mokesčių principu - paimi naują sumoki už seną pagal kilometražą ar pan...