„TeliaSonera“ vėl apdovanos geriausius mobiliojo interneto turinio ir paslaugų kūrėju  (0)

Vasario pradžioje Lietuvos ir dar šešių Europos valstybių mobiliojo interneto turinio bei paslaugų kūrėjai susirungs kasmetiniuose „TeliaSonera“ rengiamuose apdovanojimuose „SurfPort Awards 2008“. Jau dabar paskelbti nominantai šešiose kategorijose, tarp kurių – ir mobiliuoju internetu pardavinėtas Andriaus Mamontovo albumas „Geltona.Žalia.Raudona“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Praėjusiais metais lietuviai iš didžiausios Šiaurės ir Baltijos šalių telekomunikacijų įmonių grupės „TeliaSonera“ organizuojamų apdovanojimų parsivežė dvi pergales – už mobiliojo tinklaraščio paslaugą „Moblogas“ ir žinomo šalies žurnalisto Edmundo Jakilaičio rengiamas mobiliąsias vaizdo žinias „100 sekundžių“.

Šiemet apdovanojimų dalyviai bus vertinami šešiose kategorijose; dvi iš jų naujos – „Bendruomenės ir socialinio tinklo“ bei „Metų turinio teikėjas“. Abiejose šiose kategorijose Lietuvai atstovaus UAB „Aktyvus sektorius“ („ActiveSec“), siūlantis vartotojams susikurti savo svetainę mobiliajame internete ir iš to užsidirbti pinigų bei dar daug kitų paslaugų.

„SurfPort Awards 2008“ nugalėtojus vertins komisija, sudaryta iš tokių įmonių kaip „Yahoo“ ar „Ericsson“ atstovų, taip pat profesionalūs muzikos kūrėjai ar žaidimų industrijos atstovai. Apdovanojimuose varžosi mobiliojo turinio ir paslaugų kūrėjai iš Lietuvos, Norvegijos, Suomijos, Švedijos, Estijos ir Ispanijos. Kandidatus pateikė šių šalių „TeliaSonera“ grupės įmonių atstovai.

„SurfPort Awards 2008“ apdovanojimų ceremonija įvyks 2009 metų vasario 4 d. Stokholme.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (0)