„Panasonic“ pristatė vaizdo kameras su 70x optiniais objektyvais  (11)

„Panasonic“ pristatė tris naujas vaizdo kameras su galingiausiu 70x artinančiu objektyvu, kuris leidžia lengvai užfiksuoti net ir labai toli esančių objektų judesius ir išraiškas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Naujasis objektyvas įdiegtas SDR-S26 (su SD kortele) ir SDR-H90 / SDR-H80 HDD „Panasonic“ vaizdo kamerų modeliuose, sakoma bendrovės pranešime. Viršydamas įprasto 50x artinančio objektyvo galimybes, optinis 70x objektyvas pritraukia toli esančius objektus ir užfiksuoja dinamiškus vaizdus taip, tarsi jie būtų visai šalia.

Patobulintas O.I.S. (optinis vaizdo stabilizatorius) kompensuoja rankų drebėjimą ir leidžia užfiksuoti aiškius ir ryškius vaizdus stambiu planu. Taip pat visi trys modeliai turi iA (pažangaus automatinio režimo) funkciją, automatiškai nustatančią tinkamiausią scenos režimą priklausomai nuo esamų sąlygų, todėl nereikalingas nustatymų reguliavimas.

H90 ir H80 filmuojamą vaizdą gali įrašyti į SDHC / SD atminties kortelę arba į vidinį kietąjį diską. H90 modelio 80 GB kietajame diske galima įrašyti iki 72 val. (LP režimu), o H80 60 GB HDD - iki 54 val.(LP režimu) trukmės vaizdo medžiagą. Kai naudojama 32 GB SDHC atminties kortelė, galima papildomai įrašyti iki 26 val. ir 40 min. (LP režimu) vaizdo.

Naujieji modeliai komplektuojami su „VideoCam“ programine įranga, todėl nufilmuotus klipus galima lengviau perkelti į „YouTube“, sakoma pranešime.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: TV3
TV3
(0)
(0)
(0)

Komentarai (11)

Susijusios žymos: