Startuoja naujas rankdarbių portalas darbeliai.lt  (4)

Lietuvoje startuoja nauja interneto erdvė - dar šviežias dažais, vilna, siūlais ir medžio drožlėmis kvepiantis internetinis portalas - Darbeliai.lt.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Tai yra nemokama darbelių talpinimo, saugojimo ir paieškos sistema, kurioje bet kuris vartotojas gali patalpinti, peržiūrėti, komentuoti, įvertinti ir svarbiausia – įsigyti įvairius rankų darbo gaminius.

Naujajame portale Darbeliai.lt kasdien bus galima rasti atnaujintos informacijos apie rankų darbo gaminius iš odos, stiklo, veltinio, biserio, keramikos, medžio, metalo, popieriaus, kartono, o taip pat bižuterijos ir kitos juvelyrikos, nertų, siutų ar megztų dirbinių, lipdinių floristikos, paveikslų.

Portalo Darbeliai.lt registruoti vartotojai konkrečiose kategorijose lengvai atras, kurie gaminiai juos domina labiausiai ir galės dalintis savo nuomone, pateikti savų rankdarbių pavyzdžių ar susisiekti su kitais darbelių autoriais, taipogi ir nusipirkti norimą gaminį. O taip pat portale galima užduoti klausimus ir sulaukti kompetetingų specialistų bei bendraminčių atsakymų, įžvalgų.

Pasak Darbeliai.lt įkūrėjos ir vyriausios redaktorės, šio portalo išskirtinumas ir patrauklumas tas, jog kūrėju gali būti kiekvienas kūrybingas žmogus, nepriklausomai nuo jo amžiaus, lyties ar užimamų pareigų. Kiekvienas iš mūsų turi kartais užslėptą talentą, o portalas Darbeliai.lt puikiai padės jį ne tik atskleisti, bet ir parodyti kitiems.

„Įvairiausi rankų darbo gaminiai nuo seno buvo didžiai vertinami. Kiekvienam yra be galo malonu gauti vienetinį, specialiai jam rankomis pagamintą papuošalą, stiklo dirbinį, originaliai nutapytą paveikslą, mezginį, lipdinį ar kitą gaminį. Toks darbelis spinduliuoja šilumą, jaukumą, ypatingą dėmesį ir kartu dovanoją dalelę kūrėjo meilės, fantazijos, atsidavimo, rūpesčio. Jokia kita dovana taip nesušildys ir nepradžiugins kaip savomis rankomis pagamintas, vienetinis darbelis,“ - teigia Darbeliai.lt įkūrėja.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: vtv.lt
(9)
(0)
(7)

Komentarai (4)

Susijusios žymos: