„Hyundai“ gavo savo pirmąjį Šiaurės Amerikos metų automobilio apdovanojimą  (0)

Geriausiu 2009 metų automobiliu išrinktas „Hyundai Genesis“ nuskynė prestižinės Šiaurės Amerikos tarptautinės automobilių parodos laurus.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Komisija, kurią sudarė 50 nepriklausomų automobilizmo žurnalistų, vertino visus praėjusiais metais pasirodžiusius naujus automobilius ir geriausiu nauju modeliu pripažino 2009 metų „Hyundai Genesis“. Nugalėtojas buvo paskelbtas per spaudos konferenciją 2009 m. Šiaurės Amerikos tarptautinėje automobilių parodoje Detroite.

„Genesis“ simbolizuoja geriausia, ką žinome apie puikių automobilių gamybą, ir mes labai džiaugiamės, kad vertinimo komisija pripažino mūsų tyrimų ir plėtros specialistų darbą“, - sakė bendrovės „Hyundai Motor America“ administracijos vadovas ir laikinai prezidento pareigas einantis Džonas Krafcikas (John Krafcik).

Šiais metais žiuri vertino daugiau nei 50 naujų automobilių, iš kurių išrinko tris geriausius automobilius ir tris geriausius sunkvežimius. Antrąją ir trečiąją vietas tarp automobilių užėmė „Volkswagen Jetta TDI“ ir „Ford Flex“.

Geriausią Šiaurės Amerikos metų automobilį renka vertinimo komisija, sudaryta iš 50 JAV ir Kanados automobilių temomis rašančių nepriklausomų žurnalistų. Apdovanojimai teikiami jau 16-ą kartą, sekant prestižinių Europos metų automobilio rinkimų pavyzdžiu.

Žiuri vertina automobilius pagal visą eilę veiksnių, tokių kaip technologijų naujoviškumas, dizainas, saugumas, valdymas, vairavimo malonumas bei kainos ir vertės santykis.

Sprendimas, ar „Hyundai Genesis“ bus pasiūlytas Europos rinkai, dar nepriimtas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (0)

Susijusios žymos: