„Baltnetos komunikacijos“ skelbia geriausių IT idėjų aukcioną  (1)

Informacinių technologijų (IT) ir duomenų perdavimo sprendimus teikianti bendrovė „Baltnetos komunikacijos“ atnaujintoje elektroninėje parduotuvėje Webzona.lt skelbia geriausių IT idėjų aukcioną. Kiekvieną mėnesį bus atrinkti du įdomiausi IT projektai, kuriuos bendrovė parems ir suteiks nemokamą interneto svetainės talpinimo (angl. – hosting) paslaugą vieneriems metams.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Šiuo metu didžioji dalis šalies verslo yra perdaug susikoncentravusi ties krizės tema. Mes esame įsitikinę, kad visada reikia žengti į priekį ir išlikti inovatyviems. Todėl nusprendėme paremti visuomeninius, kultūrinius, ekologinius ar inovatyvius IT projektus, kuriems įgyvendinti trūksta lėšų“, – teigia Lina Matusevičienė, bendrovės „Baltnetos komunikacijos“ produktų vadovė.

Atnaujintoje elektroninėje parduotuvėje www.webzona.lt smulkiam ir vidutiniam verslui siūlomas ir nemokamas interneto svetainės kūrimo įrankis „Site Builder“, skirtas tinklapio sukūrimui ir valdymui. Šis įrankis, net ir neturint specifinių žinių, leidžia pačiam vartotojui susikurti interneto tinklapį bei keisti jo turinį.

Elektroninėje parduotuvėje smulkių ir vidutinių įmonių vadovai, pagal savo poreikius, gali užsisakyti ir interneto svetainės talpinimo paslaugą. Webzona.lt siūlo tris interneto tinklapių talpinimo planus, o jų kaina svyruoja nuo 19 iki 49 litų per mėnesį. Įmonėms, kurios internete talpina didelius duomenų kiekius, siūloma virtualių dedikuotų serverių paslauga.

„Ekonominio lėtėjimo metu šalies įmonės siekia vis labiau sumažinti sąnaudas, todėl nusprendėme verslininkams pasiūlyti didelių investicijų nereikalaujančius sprendimus, kurie padėtų susikurti ir palaikyti kokybišką interneto tinklapį“, – sako L. Matusevičienė.

Webzona.lt savo pirkėjams siūlo susikurti ir vardinį elektroninio pašto adresą. Asmeninio internetinio vardo paslaugą užsakęs vartotojas gali išsirinkti abu elektroninio pašto adresą sudarančius žodžius, pavyzdžiui, vardenis@pavardenis.lt.

Sukurti tokį elektroninio pašto adresą galima užsukus į interneto parduotuvę ir užpildžius užsakymo formą. Joje pasirenkamas elektroninio pašto planas, išsirenkamas vardinis adresas ir pateikiama kontaktinė informacija. Elektroninio pašto adresą galima pradėti naudoti jau po 24 val.

Elektroninėje parduotuvėje Webzona.lt vartotojai taip pat gali įsigyti norimą laisvą domeną su .lt, .com, .org, .eu, .net, .biz galūne.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (1)