„Google“ pristatė „Google Voice“ (Video)  (0)

Bendrovė „Google“ vartotojams pristatė bandomąją naujos paslaugos „Google Voice“ versiją. Geriau savo balso komunikacijas valdyti padedanti paslauga pirmiausia pradedama teikti dabartiniams „GrandCentral“ paslaugos, kurią „Google“ įsigijo 2007 m., vartotojams, teigiama oficialiame „Google“ „bloge“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Google Voice“, bendrovės atstovų teigimu, išplečia telefono ryšio naudojimo galimybes. Angliškai kalbantys paslaugos vartotojai gali gauti savo balso pašto dėžutėje įrašytų pokalbių tekstus, archyvuoti visas siunčiamas ir gaunamas SMS žinutes ir vykdyti paiešką jose. Be to, „Google Voice“ siūlo naudotis pigiais tarptautiniais tarifais.

Nemokama „GrandCentral“ paslauga, kuri šiuo metu teikiama tik jos bandytojams, per internetinę telefoniją (VoIP) sujungia visus vartotojo telefono numerius į vieną „Google“ telefono („GrandCentral“) numerį. Kai skambinama į šį numerį, kvietimo signalas girdimas viename iš vartotojo pasirinktų telefonų. Tai suteikia galimybę išjungti namų telefoną darbo valandomis ar „paskirstyti“skambučius atsižvelgiant į paties sudarytas vartotojų grupes (šeima, draugai, kolegos, klientai ir t.t.). Paslaugos nustatymai keičiami per WWW sąsają.

„Google“ „bloge“ skelbiama, kad dabartiniai „GrandCentral“ vartotojai per kelias artimiausiais dienas gaus instrukcijas, kaip gali pradėti naudoti „Google Voice“. Bendrovės atstovų teigimu, netrukus tokia galimybė bus suteikta ir kitiems vartotojams, tad norintys, kad apie tai būtų praneša, gali jau dabar palikti savo el. pašto adresą šiame tinklalapyje.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: TV3
TV3
(0)
(0)
(0)

Komentarai (0)