„Microsoft“ atleidžia dar 3000 darbuotojų  (2)

„Microsoft“ antradienį informavo daugiau nei 3 tūkstančius savo darbuotojų apie naikinamas jų darbo vietas, praneša „ZDNet News“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Bendrovės vadovai dar sausio mėnesį buvo pranešę planuojantys per 18 artimiausių mėnesių atleisti iki 5 tūkstančių žmonių. Per pirmąją atleidimų bangą, pasidėjusią tą patį mėnesį, darbo neteko 1400 bendrovės darbuotojų. Skaičiuojant ir antrąją personalo mažinimo bangą, apie kurią paskelbta vakar, iš „Microsoft“ jau bus atleista beveik 5 000 žmonių.

Tačiau išsaugojusiems savo darbo vietas optimizmo nepridėjo „Microsoft“ vykdomojo direktoriaus S. Ballmerio pareiškimas, kuris buvo išsiuntinėtas visiems bendrovės darbuotojams. „Mes ir ateityje atidžiai stebėsime ekonomikos nuosmukio poveikį mūsų bendrovei ir, jei prireiks, imsimės tolimesnių priemonių, keičiančių kaštų struktūrą, įskaitant darbo vietų mažinimą“, - S. Ballmerį cituoja „ZDNet News“.

Apžvalgininkai atkreipia dėmesį, kad pirmoji atleidimų banga buvo palietusi tik JAV dirbančius „Microsoft“ darbuotojus, tuo tarpu per antrąją bus atleista po lygiai JAV ir užsienyje dirbančių žmonių.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: TV3
TV3
(0)
(0)
(0)

Komentarai (2)

Susijusios žymos: