Aidanas Praleika. Niūrus Rusijos armijos veidas

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Lokis 2009-05-15 15:45
Nori pasakyti, jog komunistai yra geriau nei demokratai? Rusijos vadovai nieko nesako, apriboja žodžio laisve, ir velia tik tai kas geriausia komunistinei šaliai, siekenčiai kariauti bei užkariauti.
Arns 2009-05-15 22:44
kandidatus Mackeina ir Obama? Juk buvo 3, taciau bet koks, kuris nepriklauso respublikonams ir demokratams yra uz viesumo ir istatymo ribu(perkeltine prasme). Tad kokia cia demokratija? Tas pati diktatura, tik del vaizdo ne 1, o 2 partijos ir tiek. O apie karus geriau patylek, JAV kariavo daugiau karu nei SSRS, o ka jau kalbeti apie paskutini desimtmeti, kai rusai realiai tedalyvavo kare su gruzinais, o JAV sekmingai pjovesi Irake, Afganistane, Jugoslavijoje, tad kas taikesni?
HiTech 2009-05-16 01:05
Arns, tu kartais ne rusisko kraujo? Sakai JAV nera zodzio laisves? Pabandyk padaryt koki mitinga pries koki nors valdzios priimta istatyma (taiku) Maskvoje arba NY, pamatytum kur yra ta laisve, kur ne. O galvoji rusijoj saugumas atsiklauses taves, klausytusi tavo pokalbiu bei tikrintu email? Nejuokink Pasiziurek, kaip su laisvais zurnalistais rusai susitvarko - nuzudo, ir neseip dingau ir viskas, bet vidurije gatves nusauna, kad ir kiti matytu kad ant valdzios burnoti negalima. Ir seip visose valstybese tave reikalui esant sektu, ir ner ko cia isskirti JAV, nebent tuom kad jie apie tai isdryso pasakyt zmonem. Ir nieko blogo tame nematau, jei tu keli pavoju valstybes saugumui tave privalo "nukenksmint". Aisku ne kaip rusijoj kai uz teisybe zudo. Beje rusijoj vis dar carinis valdymas, kuris ne is tolo neprilygsta tavo labai vaizdziai aprasytai JAV demokratijai. Sakai rusai tik gruzijoj tekariavo? O cecenijos nepamirsai? Vis dar kariauja, nors ir tai bando paneigt. O afganas? Negi talibai patys kalasnikovus kaldina? Ir siaip biski kas rusai iskart naudoja jega, nes kaip kokie atsilikeliai nesugeba normaliai susitart.
Lokis 2009-05-17 01:33
Noriu pasakyt, jog rusai buvo uzėmę Lietuvą(keilis kartus) ir bandė surusinti ją, negana to, daug aršelina prieš kitus, netgi žudė saviškius(katynė), ir visdar išsidirbinėja, vien dėl to reikėtų nemėgti jų. O čia atsiranda dar ir tokių kurie mano, jog prie ruso gyventi buvo lengviau, žinoma kurgi nebus kai viskas nurodoma ką daryt ir sprendžiama už tave, nepriklausomybė reiškia laisvę ir savankiškumą, o nuo to dauguma jau atpratinti. O kas labiausiai apgailėtina tai, kad eurovizijoje lietuviai pastoviai duoda aukšta balą rusams(o rusai mums nieko), kad ir kokį šudą jie atliktų, ir už ka gi? O kas dėl JAV tai kad ir kokia ji netobula būtų, bet ji yra geriausia savo santvarka ir politika iš supervalstybių...
chemchampa 2009-06-03 14:02
Patiko ypac paskutine pastraipa... :-/