„Google“ sujungė el. paštą su pokalbiais (Video)  (0)

Bendrovė „Google“ savo produktų plėtotojų konferencijoje „Google I/O“ pristatė pirminę paslaugos „Google Wave“, sujungiančios elektroninį paštą su sparčiųjų interneto žinučių pokalbiais, versiją.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ši paslauga taip pat buvo anonsuota oficialiame „Google“ tinklaraštyje.

„Google Wave“ siūlo vartotojams bendrauti „ant bangos“ – šiuo metu eksperimentinėje terpėje, kurią galima tuo pat metu redaguoti, papildyti tekstu ar nuotraukomis, skirstyti į asmeninę ir viešąją zonas. Ši programa vienija dokumento, elektroninio pašto programos ir greitųjų žinučių pokalbių funkcijas.

Tokią „Google“ „bangą“ galima paskelbti internete ar paversti ją dalį savo tinklalapio, rašo „TechCrunch.com“. Turintys tinklaraštį su „Google Wave“ gali išplėsti bendravimo su savo skaitytojais galimybes.

„Google Wave“ naudoja naujausius WWW standartus, įskaitant HTML 5. Projekto kūrėjai nenurodo galutinės „Google Wave“ versijos pateikimo datos, pabrėždami, kad įgyvendino dar ne visus savo sumanymus. „Google“ žada atskleisti „Google Wave“ programavimo sąsają, išeities kodus ir keitimosi informacija protokolą, kad kiti programuotojai šią terpę galėtų prisitaikyti savo asmeniniams ar įmonių poreikiams.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: TV3
TV3
(0)
(0)
(0)

Komentarai (0)

Susijusios žymos: