Šiaurės Korėja kelia rimtą grėsmę, perspėja Obama

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Razer guy 2009-06-17 17:41
Laimetu wara amerikonai tik reiketu greitai uzbombarduot tuos azijiecius ir gf jiems
xKauciukaSx 2009-06-17 17:42
1 JAV Atomine galvute ir pakeicia visa Siaures Korejos peizaza. Jeigu nesiliaus S.Koreja sokinet kur nereikia.
kiesza 2009-06-17 17:49
eikit kelmai jus galvojat JAV naudos branduolini ginkla pries toki *UDA kaip S koreja ?? be sansu manau pasius ten savo lektuvnesi ir kelis simtus kariu ir fsio ramybe bus daug metu..
wolas 2009-06-17 18:06
Na nežinau niekaip nesuprantu tokio valdymo principo "jėga" aplamai karas toks kvailas reikalas niekam nenaudingas ir blet vis tiek... Šeip jo sakom užmesti bomba ant ju, bet tai aš abejoju ar žmonės yra patenkinti tai ką tas durnelis daro, reiktu pašalinti "smegenis" jei galima taip pavadint, o ne niekuo dėtus žmones. Na idealus variantas (fantastinis na bet )pasiųstų kokių smogukų būrį sukapotų valdžia a.k.a supuvusias smegenis nu ir žmones manau jog ačių pasakytų.
gabus 2009-06-17 19:28
Žmonėm irgi smegenys neblogai praplautos. Manau be karinių veiksmų neišsisuks. Bent jau taip tikiuosi, nes nors ir laaaabai brangus, bet geriausias variantas.
Rimvydas 2009-06-17 19:46
galima lengvai ir be karinių veiksmų išsisukti.. Manau,kad Obama turėjo omeny,kad jiems skaudžiai tai atsieis, ne jėga, o niekas Š. Korėjos neberems... Nebebus importuojamos prekės ir nebebus eksportuojamos.. Valstybė subankrutuos.
creator 2009-06-17 19:48
Sumanė senelis prieš mirtį karą pažaist...
ligonis 2009-06-17 19:52
kas svarbiausia, kad turi "nematomu" naikintuvu ir bombonesiu, pries kuriuos s koreja tikrai nepasokines vienintele jiem iseitis butu siut branduolini ginkla, ir tiketis, kad nenumus jo kasnors
Tir4elis 2009-06-17 21:20
Kvailiausias dalykas, kad iš vis atsiranda pusdurnių bandančių grasint ar kelt karinius konfliktus.. Kuo labiau studijuoju istoriją, tuo stiprėja įsitikinimas, kad karas gerai tik kompiuterinio žaidimo forma. Kada tai tik laisvalaikio praleidimo būdas, o ne žmonių žudymas..
Arns 2009-06-17 21:47
pagal tokia logika afganistanas ir irakas yra laimes oazes, ten po keliolika tukstanciu amerikieciu kariu sedi, o kiek dar modernesniu ginklu privesta Keista, tik kodel amerikieciai taip verkiai ir skundziasisi, kad is ten iseiti negali?
Nightbringer 2009-06-18 00:40
Užspaus š.korėja į kampą. Jau dabar kai į ja nieko neįmportuos jei teks pasiduoti arba, pažaisti karą, kuris truks tikrai neilgai (jei nesumanys renkti partizaninio karo). Aišku, amerika privers pulti ją, o pati liks nesusitepusi. O karas visados kam nors naudingas... Na, jei ir Š.Korėjai pavyks paleisti raketa į amerika (sėkmingai), tai vistiek gali išeiti į gera. Paspartės raketinio skydo "kurimas" arba priešraketinės ginybos tobulinimas. Vistiek geriau, nei paskui bijoti Jav-Rusijos šaltojo karo.
Freeman 2009-06-18 00:48
amerikos technologinis pranasumas geriausiai pasirodo kariaujant pries tradicines armijas, na tankai, aviacija, na vienu zodiu kas priklauso, normaliai valstybes armijai....tai parode jugoslavijos konfliktas, pirmasis ir antrasis persijos ilankos karai....o jau kai reikia kovot partizaniniam kare tai jau kita kalba,ypac kai reikia paisyt zmogaus teisiu ir negali visu is eiles saudyt, nes uniformu priesas jau nebevilki. juk pakol sadamo armija gyva buvo, ir kariamo amerikieciai prarado labai nedaug zmoniu, o kai ivede savo tvarka ir prasidejo partizaninis karas, tada prasidejo ir didziosios netektys. korejoj ir tas pats butu, reguliarioji armija butu sutriuskinta labai greitai, bet va nesiku ar vietiniai bus pasiryze partizaniniam karui, tikiu kad ten yra zmoniu kuriem jau uzveikes tas komunismas bet manau daug yra kuriem praplautos smegenuys tikrai ir bus pasiryze mirti del diziosiojo lyderio.
gabus 2009-06-18 16:36
Gerai, "nusodins", bet nuo to geriau žmonėm nebus. Bankrutuos, prasidės badas, o jų valdžią anksčiau ar vėliau vis tiek reikės iš ten iškrapštyt. O be karo nieko nebus.
Dvigubas nulis 2009-06-18 18:28
Davai nužudom tave, dar kokius 5mln. su ginklais - paspartės liemenių apsaugančių nuo kulkų tobulėjimas. Kas per debilas turi būt, kad šitaip galvot? Na, o kadangi čia galvoja ne žmogus, bet debilas, tai tikriausiai neatkreipė dėmėsio į tai, kad Š.Korėja neturi tokio nuotolio raketų, kurios galėtų pasiekt JAV. Nors ką čia prie debilo kabinėsies.. ir taip, matyt, gyvenimas nenusisekė.
Nightbringer 2009-06-19 23:01
Matyti tu nesupranti kokios pasekmės būtų jei tektu pradėti 3 galimo (kaip visados, vos nesukelti pragaro žemėje) branduolinio konflikto su Rusija. Tikriausai nežinai, kad tos valstybės rimtai nagrinėjo pirmojo smūgio taktika. Arba kai NATO pradėjo branduoline programa ir svarste, kad tokia paleista taktine raketa būtų naudingiau nei bandyti stabdyti Rusijos karo mašina tradicinais būdais. Kiek matai, kad tau geriau bijoti dėl kekvienos raketos nei miegoti užtikrintai, kai žinai, kad virš tavo galvų sukasi kokia nors sistema... O kodėl manai, kad raketom būtina būti paleistom specialoje NEJUDANČIOJE vietoje? Žinok stebūklų dažnai pasitaiko... Bet tau geriau aprėkti žmogų nei geriau pasvarstyti, kodėl jis taip galvoja...
alkaponas 2009-06-20 19:55
kiekvienas sveiko proto zmogus pasakys kad JAV yra didziausia gresme pasauliui
Zigzaueris 2009-06-20 22:06
gabus 2009-06-21 19:18
Kaip matau, tavo smegenys dar "nekaltos", t.y. tu jomis dar nesinaudojai.
SG 2009-06-21 20:49
Sutinku, kad APSKRITAI Š. Korėja kelią mažesnę grėsmę pasauliui, nei JAV. Bet konkrečiai mums, tai JAV nepavojinga. Š. Korėja pavojinga Japonijai ir P. Korėjai, JAV pavojinga visam arabų pasauliui. Šiek tiek apmaudoka, kad Š. Korėja nespėjo pasigaminti raketų, kurios gali JAV pasiekt. Va įdomu ką tada Obama užgiedotų.
Simy 2010-11-17 22:07
Pietų Korėja galėtų įstoti i NATO, kad dar saugiau jaustusi. Na, o Šiaurės Korėjai derėtų paklusti tarptautinei bendrijai, nes ji pažeidžia nuostatas. Ši komunistinė valstybė turi susiprasti, ką daro blogai, ir daryti išvadas. Kita vertus, JAV kariškai vis vien yra stipresnė, nei kažkokia izoliuota komunistinė Šiaurės Korėja, tad karą su JAV ji pralaimėtų ir būtų nuginkluota.