Toliau koreguojama antipiratinių įstatymų bazė

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Nightbringer 2009-06-21 19:34
Dar ir teismo orderio reikės Paskui atvažuoti į namus Ir galiausai nubausti kokiais 111 milijardais litų dėl nelegaliai persisiūstų failų...
nondescript 2009-06-21 20:49
nu mat kaip o idomu jie gali susekti, jei pasikeiti savo IP su atitinkamom programom?
lape 2009-06-21 22:03
Paskeitus savo IP greicio pakaks nebent komentaram apie kokias mazumas rasineti. O siap pats laikas sukurti kokia sistema is vis be jokiu adresu. Tuo labiau, kad sitie tuoj baigsis.
kionig 2009-06-21 23:26
Tai tam jau paruosta IPv6, siaip musu Lanva bando irgi kazka kabintis, bet jiem lygiai taip pat bus su ip ieskojimais
gagu 2009-06-22 07:29
Po galais, kuo toliau tuo labiau varžo žmonių teises i informacija Na beliek tiketis, kad pasmus neprades taip gaudyt kiekviena asmeniskai kazkokie kontrolieriai
Neodan 2009-06-22 09:23
visi gudrus ir uz vartotojo "laisve", taciau juk reikia suprasti ir autorius. Jeigu jus parasytumete kokia super knyga ar zadima (ar dar koki velnia sukurtumet) ir vietoj planuojamu gauti milijardu litu, jus gautumet tik keleta tukstanciu, nes kazkas per torrentus ar dar kokia mainu programa jusu kurini paplatino nemokamai kitiems vartotojams. Idomu ka tada jus kalbetumet As tai siaip uz atvra koda ir uz tai, kad zmogui turetu buti nemokomos programos jei jis tu programu nenaudoja komercineis tikslais. Zinoma, jei pas mus programos ir zaidimai kainuotu tiek pat kiek JAV, tai piratavimu ir butu kurkas maziau, nes kainos in LT isauga kokiais gerais 10 kartu.
andriulis 2009-06-22 10:01
Tai va butent,kad kainos jei butu tokios kaip jav, tada ir pirktumem patys! Db uz kazkoki cd su muzika reikia moketi 80lt O i kino teatra nueiti reiks taupyti tuoj,kad galetum susimoketi. Kainos tik kyla!
vytautas39 2009-06-22 10:54
Kuriam kokį "HideSpeed" tinklą ir bus tvarkoj...
rwc 2009-06-22 15:04
O mūsuose megztukas nori tapti vyriausiuoju sekliu, kuriam nei orderio, nei įrodymų nereikia, kad vartotoją paskelbtų PAŽEIDĖJU. Vaje vaje, kokie tie švedai nemodernūs...
M.Mantas 2009-06-22 16:16
Geriau skatintų kurti nemokamus produktus, o ne ieškotų ką nubaust.
immortallt 2009-06-22 16:43
IPv6 vis tiek rodys adresus, o be adresu internetas neimanomas, bent jau dabar. Cia tas pats kas uzsisakyti siuntini, nenurodant nei vardo, nei adreso - jokiu duomenu kur ta siuntini pristatyt.
rwc 2009-06-22 18:20
Čia tas pats kaip skambučiai telefonu: numeris reikalingas tik man ir gavėjui. Operatorius gali kaupti išklotines, kad su teismo orderiu galėtų nustatyti, kas ir kam skambinėja. Bet savo iniciatyva arba prevenciškai jie neturi teisės nei pasiklausyti, nei tos informacijos dalinti trečiosioms šalims, nei tuo pagrindu formuluoti kažkokius įtarimus. Vienintelės formos, kada jie gali stebėti savo vartotojus - tai turint suformuluotus kaltinimus ir orderį bei jei vartotojas pats tokią paslaugą užsisako (filtruojančio proxio, antiviruso ar pan. forma). Beje, yra ir kita įdomi implikacija: pvz, Kinijoje Skype, Google, MSFT bendradarbiauja su vyriausybe, nors savo paslaugų aprašymuose šios informacijos nepateikia. Teoriškai, kiekviena interneto reklamos kompanija, kiekvienas spamo filtras, web statistika pažeidžia privatumą nes perima ir analizuoja informacijos srautą tarp trečiųjų šalių. Tas pats, beje, galioja ir Technologijoms: nesuteikiau šiam portalui teisės apie man apsilankymą pranešinėti trečiosioms šalims - Google Analytics ir Google Custom Search. Taigi formaliai jie pažeidžia mano privatumą, nes apie tai manęs neįspėjo ir negavo mano sutikimo. Be to, įprastomis priemonėmis neleidžia man tokios "paslaugos" atsisakyti. Kas galėtų paneigti, kad ta pati informacija arba mano emailas nenutekinama STT, spameriams ar dar kažkam? Arba: kas garantuoja, kad trečiųjų šalių kodas, kurį Technologijos paleidžia mano kompe (pvz., urchin.js), yra saugus? Ar Technologijos apmokės žalą, jei kažkas perims google-analytics.com ir nuvogs e-banko duomenis?
SaliamonXP 2009-06-24 14:28
Reikia nebuti bambuku ir kurti produkcija/pasluagas taip, kad neprarastum pinigu del to kad zmones pasiplatina tarpusavyje, o kaip tik kad kuo daugiau uzdirbtum nes kuo daugiau zmoniu naudojasi tavo paslaugomis/produkcija. Dzino i buteli nebesukisi. Muzikos industrija kazkada ir radija norejo uzdraust... Pvz yra toks zaidimas Battlefield: Heroes. Veikia principu Play4Free. Visos pagrindines funkcijos nemokamos, uz pinigus galima nusipirkti tik apearence items ir xp boost (tiesiog greiciau kaupiasi, o ne duoda levelius uz dyka, plius kainuoja nemazai) Kuo daugiau zmoniu zaidzia tuo daugiau jie pinigu uzdirba, o tie kas neperka nieko vistiek nesa pinigus, nes prisideda prie aplinkos kurimo (daugiau zaideju idomiau zaist) ir zaisdami verbuoja draugus pazaist (juk nemokamai), o tie jau gali ka nors ir nusipirkt arba toliau plesti zaidimo populiaruma...
Nightbringer 2009-06-24 14:38
Bet vien kokia rizika. Sake, kad tas žaidimas turi būti populiarausias iš visos serijos, kad atsipirktu...
SaliamonXP 2009-06-24 14:44
Nebutinai populiariausias... Pvz.: MMO RPG yra daug, bet visi atranda savo rinka, kiekvienam pagal skoni. PS jei suda gamisi tai mazai zaideju bus. Dabar visi istikimi ne kompanijoms, ne brandams ar dar kam, o kokybei. Build it, and they will come!
blizzard 2009-06-24 16:19
pievos cia kaskokios, jeigu zmogus nusipirker kompakta ir ikeles muzika i interneta tai daro savo noru ir nepraso uz tai pinigu, tai cia tipo irgi piratavimas vadinasi? jeigu taip tai tada mano gera sirdis ir mano geri ketinimai kitu atzvelgiu yra uz istatymo ribu nekas svedams nekas,.... jeigu as perku tai reiskiasi as ir turiu visas teises, skolinti ta daigta savo draugams... arba tegul tada panaikina copy funkcija ir palieka tik cut ar taip ar taip kox skirtumas ar internete plaukioja piratines versijos, jos vistiek neprilygsta originaliam kompaktui, beto yra kolekcininkai kurie tik originalus kolekcijonuoja.. jeigu neplis per interneta, plis per rankas ir t.t. nesustabdysi sito..
Nightbringer 2009-06-24 16:35
Bet jie yra mokami, o batlefield:heroes yra nemokamas, todėl, kad astipirktu kurimo išlaidos reikia, kad jį žaistų daugiau žaidėju nei kokį kitą, tos serijos produkta.
SaliamonXP 2009-06-24 18:32
, taip ir atsipirks. Seip taip galima pasakyti apie betkoki zaidima. Sukuri ir ji turi nusipirkti pakankamai daug zaideju kad atsipirktu... Rizika yra visada, del to niekas nesigincija. PS as net neabejoju kad yra dar daug budu kaip galima uzdirbti pinigus salia tu kur jau paminejau...
Nightbringer 2009-06-24 19:36
Jei sukuri gera reklama ir žaidima, turi dar ir gera reputacija (kaip cryteck), tai rizikos galima sakyti labai menka. Kiek prisimenu, kompanija gavo pelno, nors jų žaidimas buvo vienas iš labiausiai siunščiamų nelegaliai. (Crysis) Todėl kompanijos ir pasilieka tas senu modeliu ir nebando naujų idėju. Kaip su fallout serija. Orginalumas šį karta neatneše didelio pelno, todėl ir studija bankrutavo. O tai truputi skiriasi, kai žmogus pabando žaidima ar kai žaidžia nuolat. Kiek girdėjau beta versija (kai tik pasirode) nebūtų atsipirkusi, tai ne taip lengva sukurti free to play žaidima kuris turi atsipirks ir neš pelna tokiais dalykais kaip reklama ar tavo išvardintais priedais... O žais žaidima (tik, kad jis f2p) tik tie kurie nežinos tokių puslapių kaip Pirate Bay.