„Twitter“ uždirbti pinigus padės naujas vykdomasis direktorius  (0)

Svetainė „Twitter“ vykdomuoju direktoriumi paskyrė aukštas vadovavimo pareigas „Google Inc“ kompanijoje ėjusį Dick Costolo. Šiuo žingsniu bandoma jaunai, tačiau greitai augančiai kompanijai sukurti valdymo grupę ir pradėti uždirbti pinigus.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Dick Costolo prie „Twitter“ prisijungs jau kitą savaitę“, - teigė kompanijos atstovė Jenna Sampson.

Priminsime, jog svetainėje „Twitter“ vartotojai gali siųsti trumpas, iki 140 simbolių ilgio tekstines žinutes savo pasekėjų grupėms. Tai vienas iš greičiausiai augančių pasaulio tinklapių. Kompanijos „comScore“ duomenimis, birželio mėnesį „Twitter“ unikalių lankytojų skaičius pasiekė 44,5 milijono.

„Twitter“ įkūrėjas Biz Stone gegužės mėnesį tvirtino, kad kompanija ieško būdų, kaip gauti pajamų iš savo nemokamų paslaugų. Jis nurodė analitinius įrankius ir autentiškus komercinių sąskaitų katalogus kaip įmanomus būdus gauti pinigų. Vis dėlto uždirbti realius pinigus sekasi sunkiau, nei generuoti idėjas. Todėl nuolat ieškoma naujų perspektyvių darbuotojų, galinčių šais idėjas paversti realybe. Sausio mėnesį „Twitter“ paskelbė, kad pasamdė mobiliojo verslo plėtros direktorių.

Dick Costolo anksčiau buvo kompanijos „Feedburner“, kurią 2007 metais įsigijo „Google“, vadovas. Iki 2009 metų birželio mėnesio jis kompanijoje „Google“ dirbo kaip produktų grupės vadovas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: IT žinios
(0)
(0)
(0)

Komentarai (0)