Telefonai su GPS stumia iš rinkos GPS imtuvus

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Deemon 2009-09-04 16:17
Visiskai teisingai.Daug patogiau kaip viskas yra vienoj vietoj.Naudoju nokia su gps, tiek kad papildomai idiegta tomtom, bo nokia maps nieko gero...
Arvudas 2009-09-04 17:10
Bet yra sakoma kad tas kam tinka viskam is tikro netinka niekam
ligonis 2009-09-04 17:54
Arvudas: kaip kad pvz tranzistorius, jis tinka viskam, o stai tavo logika sako, jog niekam jis netinkamas. anksciau tokie dalykai budavo tikrai apsurdiski vien del ju dydzio. o dabar, kai gali sukist telefona, kamera, gps imtuva ir dar velniai zino ka po vienu ekranu, perdaug nevirsijant protingo dydzio - kur problema?
marazas 2009-09-04 19:05
Ir visiškai pritariu tai nuomonei ir tai linkmei, kad, taip pavadinkim, multifunkciniai aparatai išstums mėgėjų rate vienos funkcijos aparatus. Šiuo atveju telefonai su GPS įprastus GPS aparatus. Apie profesionalias sritis nieko nesakau, kur reikalingas tikslumas, ten jau atskira opera. Pats ketinu įsigyt delninuką su GPS, nes tai šiek tiek pigiau man išeis, nei telefonas su GPS, ypač įvertinus galimybes ir ekrano dydį, ko man ir reik. Bet šiaip, įprastiniai GPS aparatai jau tampa atgyvena
vitaltrix 2009-09-04 19:31
deemon,gal gali patarti kur gauti naujus TOM TOM Lietuvos žemėlapius,nes pas mane gal kokia 15 metų,dėl to labai grybauja. Naudoju nokia N-70 su GPS imtuvu,viskas puiku tik erzina žemėlapių senumas.
Praeivis 2009-09-04 21:02
Ziurek cia http://www.gpsunderground.com/forums/index.php
vitaltrix 2009-09-04 21:34
dėkui
bullka 2009-09-05 11:57
Na bet šiuo atveju navigacija smartphonuose yra pilnavertė ir Tavo taisyklė nelabai tinka.
Tir4elis 2009-09-07 13:28
Nei velnio ponuliai. Padidinus telefono ekraną, kad jis galėtu ne tik kokybiškai vest nežinomomis vietomis, bet ir būtu galima apžiūrinėt būsimą maršrutą reikia tikrai ne telefoninio ekraniuko. O padidinus tiek kiek bent minimaliai reikia, tai jau nebe telefonas, o kompiuteriukas su skambinimo funkcija. Tenka nemažai važiuot kur dar nebuvęs arba buvęs senai, tai pasakojimai apie telefonų GPS patogumą kelia ne daugiau nei atlaidų šypsnį. P.S. Teko, teko man ir su mobilaus telefono navigacija važiuot.
Arvudas 2009-10-10 14:30
Teisingai. Kas is to kad viename daikte (siuo atveju telefonas) turime daug funkciju. Fotoaparatas, mobilus, GPS.... Dabar atvirai pasakykite kuris is Jusu esate fotografave su mobiliu telefonu svarbias akimirkas, tokias kaip vestuves, isleistuves ir pan. Netik kad nefotografuojam su savais fotoaparatais bet ir naudojames profesionaliu fotografu paslaugomis. Kokybe ponai, kokybe Gerai, kad ir fotografavote su mobiliu Stai pavyzdys. sustoja visi graziai ale gerai nuotraukai, ir tau sast paskambina kasnors... Naudojant tikra fotoaparata to tikrai nebus Tokie telefoniukai prikisti pilni visko tinka tik pazaidimui ir minimaliam naudojimui. GPS telefone kas kita, bet ir tai esu susidures su nepatogumais kaip kad vaziuoju nepazystamoje vietoje ir sulaukiu skmabucio... tai va. Dar va pavyzdys kaip minejo Tir4elis. Mano nuomone ta, kad tas kam tinka viskam netinka niekam ir as prie jos lieku. O jei kas mano kitaip tai cia jau Jusu nuomone.
Drutas 2009-11-03 13:31
Jei kas paskambina važiuojant, yra laisvų rankų įranga tam O jei tavo darbas nuolat kelyje, tai įsigysi rimtą daiktą, kaip ir fotografijoms rimtą fotiką, kaip ir visiems kitiems dalykams. Bet visgi plačioji auditorija yra mėgėjai. Su telefu gali įamžint netikėtas akimirkas (geriau prastesnė kokybė ar visai jokios?), o ir GPS esant reikalui tikrai pagelbės kelyje
immortallt 2009-11-03 13:41
Galiu pasakyti, kad mobilus zymiai sunkiau gaudo palydovus, tikslumas yra lewas, buna uzlagija ir judejimo greiti rodo 10-20km/h letesni, atitinkamai ir veluojanciai rodo tave (vaziuojant 160km/h). Antra, vaziuojant normaliai, o ne stovint kelkrasty tam telefono ekrane nematysi nieko. Net GPS ekranas nepasakyciau kad tikrai pakankamai didelis, kai vaziuoji intensyviam eisme. Be to itarciau, kad GPS pardavimai mazeja ne del to, kad telefonai perima, o del to, kad masinose vis dazniau diegiami GPS imtuvai + telefonai perkami ne del navigacijos (kuri tinkama nebent kai esi pescias), o del kitu funkciju.