„Intel“ pradeda perėjimą prie 32 nm technologinio proceso

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

bahuriux 2009-09-17 08:10
del tu integruotu grafiniu procesoriu as inteliui garantuoju verslo sunkumu ateity, nes PC yra toks koks yra del to, kad galima keisti viska moduliais, cia ne buitine technika, kad pagaminai viska vienam gabale ir gerai. Tas G45, tai speju yra GMA 4500
ligonis 2009-09-17 08:54
taip, ir isivaizduok super high-end'ini PC kuris apie puse laiko stovi ir naudoja savo high-end'ine vaizdo plokste, tik desktopo atvaizdavimui, ir tam suvartoja nezmoniska kieki elektros. kito varianto gi ner, nes neturi kokios butent tam pritaikytos integruotos vaizdo kortos, nes matgi kazkas pamane, jog del kazkokiu neaiskiu priezasciu is motininiu dings pci-e slotai
Nerkus 2009-09-17 09:29
baxuriux as nelabai su tavimi sutinku, man visai tiktu toks PC, kad butu viskas sudeta vienoje mazoje dezuteje kuri neuzima daug vietos ant stalo. Mano dabartinis kompas namuose turi integruota viedeo korta ir man to visai pakanka. nemanau, kad isnyks kompai sudaromi is atskiru komponentu, bet manau bus pakankamai populiarus kompai kur bus viskas integruota viename luiste.
zet 2009-09-17 09:59
pritariu nerkui: tai juk vietos taupymas, energijos taupymas. O tai aktualu mazuose daiktuose, darbiniuose daiktuose (ofisai), mobiliakai ir dar bilekur.
Aurum 2009-09-17 11:33
Visiskai teisingai, o be to kaip visada bus gaminami ir procesoriai be grafiniu valdykliu, pvz. serveriams, kur grafinis valdyklis tikrai nereikalingas. Taigi jei reikes nasumo, imsim serverinius procesorius, o jeigu pakanka vidutiniu verciu, pakaks ir paprasto su grafiniu valdykliu. Juk daugumai paprastu vartotoju nesvarbu kaip ir kas ten sudeta, svarbu, kad veiktu ir kuo maziau kainuotu. O tai ir duoda proceosriai su grafiniais valdykliais (viskas viename, nereik pirkti atskyrai vaizdo plokstes ir procesoriaus)
bahuriux 2009-09-17 14:07
bet tai nusipirksit ta procesoriu uz CPU + GPU kaina ir turesit silpna grafika. Geriau jau integruota vaizdo plokste motinoj ir tai sparciau veiks ir bus pigiau, nes ju kaina nesiskiria nuo iprastu motinu. O del energijos vartojimo, tai GPU irgi kaip ir CPU maziau kaista jeigu nera dideles apkrovos. Ofisam gal ir tiks 2 in 1, bet namu vartotojai dauguma reiklus. Tolimoj ateity, kai kalba jau eis apie maziau negu nano tai viskas vienam kristale atrodytu patraukliai ir priimtinai, kai PC dydis bus 1X1 cm neskaitant vaizdo interfeiso.
Wolfy 2009-09-17 14:16
Manau bus labai geri procesoriai intel su integruota vaizdo plokste,nes kai apkrova padides kompiuterio grafikos,tai ir automatiskai turetu isijungti pci-e vga ir viskas.