„Sony Ericsson“ pristatė pirmąsias pasaulyje judesiu valdomas ausines (Video)  (10)

„Sony Ericsson“ pirmadienį pristatė pirmąsias pasaulyje ausines MH907, kurios valdomos judesiu. Įprastai, kai žmogus klausosi muzikos ir yra užkalbinamas, pirmiausia išsitraukia vieną ar abi ausines iš ausų, o tik paskui stabdo grotuvą. Dabar viskas vyks automatiškai.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Naujosios ausinės šį veiksmą atpažįsta ir reaguoja atitinkamai – žmogui tereikia įsikišti abi ausines į ausis, kad pradėtų skambėti muzika, o ją pristabdyti galima ištraukus vieną ausinę. Įsidėjus ją vėl, muzika gros toliau. Tokiu pačiu būdu galima atsiliepti į skambutį ir baigti pokalbį.

Ausinės sukurtos naudojant „Sony Ericsson“ valdymo technologiją „SensMe“, kuri ir leidžia muziką valdyti nespaudant jokių mygtukų ir tai daryti pačiu natūraliausiu būdu. Europoje naujosios ausinės pasirodys jau šią savaitę, o kainuos 39 eurus.

Siekdama pademonstruoti unikalią šių ausinių technologiją, „Sony Ericsson“ kartu su pasaulyje pripažintu animacijos kūrėju Kristoferiu Strömu sukūrė ir specialų filmuką.

Įdomu pastebėti, jog filmukas internete pasirodė anksčiau nei paties produkto oficialus pristatymas, todėl kelias dienas buvo intensyviai spėliojama, ką tokio originalaus žada pristatyti „Sony Ericsson“ ir retai kam šaudavo mintis apie judesiu valdomą grotuvą.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (10)

Susijusios žymos: