Prasidėjo internetinio „Microsoft Office“ bandymai (Video)  (3)

Bendrovė „Microsoft“ pakviestiems programinės įrangos bandytojams pateikė savo būsimąjį „Microsoft Office Web Apps“ programų paketą. Galutinė jo versija vartotojams turėtų būti pateikta pirmąjį 2010 m. pusmetį, kai debiutuos ir biuro programų paketas „Office 2010“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Pasak „PCAuthority.com“, kol kas su „Microsoft Office Web Apps“ susipažinti gali tik bendrovės pakviesti testuotojai, tačiau vėliau šiais metais bus pateikta ir paketo viešoji „beta“ versija visiems susidomėjusiems.

„Microsoft Office“ klientinių programų vadybininkas Chrisas Adamsas leidiniui sakė, kad „Office Web Apps“ kūrimas vyksta ir toliau, o kviestiniai bandytojai kol kas gali susipažinti anaiptol ne su visomis numatytomis funkcijomis. Esą kol kas testuotojai galės naudotis tik „Word“, „Excel“ ir „PowerPoint“ internetinėmis versijomis. Be to, tik „Excel“ ir „PowerPoint“ šiuo metu gali kurti ir redaguoti dokumentus. Naudojantis „Word“ galima tik peržiūrėti tekstinius failus.

Pasak „Microsoft“ atstovų, naudojimasis naršyklėje veikiančiomis „Office Web Apps“ programomis visiškai nesiskirs nuo „Microsoft Office“ klientinių programų. Su internetinėmis paketo versijomis galės veikti „Internet Explorer“, „Firefox“ ir „Safari“ naršyklės. „Office Web Apps“ galės nemokamai naudotis visi „Microsoft“ „Windows Live“ paslaugų vartotojai.

Šiame vaizdo siužete pristatomi „Office Web Apps“ ypatumai.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: TV3
TV3
(0)
(0)
(0)

Komentarai (3)

Susijusios žymos: