Interneto piratai daugiausiai moka už muziką

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Nmz 2009-11-05 16:07
Lenda yla is maiso
kroitus 2009-11-05 16:14
Žinoma, Lietuvoj kitokie skaičiai, bet jei būtų normali muzikos parduotuvė, kur kainos kad ir po 1 Lt už kūrinį - kodėl gi ir nenusipirkus?
immortallt 2009-11-05 16:22
Patyre nuostolius irasu studijos ? Tik jau nereikia... Senai zinomas dalykas, kad pirtavimas kelia populiaruma, o moketi uz daina po doleri, kai siuntiesi albuma, o paskui albumuose tos pacios dainos kartojasi, tai jau nejuokinkit. Beje kiek jiems kainuoja viena daina, ogi nieko Yra tik fiksuoti kastai. Ir reiktu sakyti ne nuostolius, o negautas pelnas O negauto pelno ir as daug patiriu, va kad ir del kvailu istatymu as praradau apie 0,5kk LT, tai dbr paduosiu valstybe i teisma uz piratavima
blizzard 2009-11-05 16:30
šeip tai čia daug tiesos tame yra, nes kokybė tikrai atsiliepia, pasileisk tu nusipirktą cd ir parsisiūstą muziką.. kartais parsisiuntė išvis neklausomą...
Tir4elis 2009-11-05 16:53
Pirmiausia parsisiunčia nelegalią kopiją, tada jei patinka perka geros kokybės diską su visais viršeliais ir džiaugiasi. Bet su Lt kainom tai belieka tik geresnės kokybės nelegalių kopijų ieškot..
jooopt 2009-11-05 18:18
Panasus rezultatai butu gauti darant apklausa apie filmus ir zaidimus. Jeigu patiko ir randi uz padoria Lietuviui kaina kodel nenusipirkus filmo ar zaidimo (ypac akciju metu). Tik kad ne visada pavyksta rasti kai pasirinkimas mazas arba kainos tikrai per dideles buna.
Azuolas 2009-11-05 22:27
Čia savaime aišku. Parsisiuntimas iš interneto nėra nei vagystė, nei patiria kas nors nuostolių. Bliauna nesąmones visokios LATG'os ir tiek. Jei negalimybė parsisiųsti, daugumos grupių, kurių šiuo metu klausausi, aš nebūčiau net sužinojęs. Jei dabar staiga įvyktų toks neįmanomas dalykas ir būtų neįimanoma "piratauti", tai tik negalvoja, kad visi piliečiai ims ir susipirks visus Photoshopus, windowsus, filmus, muzika ir t.t. Pradės visi naudoti nemokamas alternatyvas ir tiek.
Strong_Bad 2009-11-06 16:04
O kas muzikos nesiuncia nelegaliai. Stai paimi koki "folder" "muzika" ir parsisiunti su simtais dainu. Is tu simtu bus gal kokios desimtys naudingu, ty, negirdetu arba norimu. Taip suzinom grupes pavadinimas ir visa kita info paskui gali susirinkt. Tai paskui gali toliau piratint arba pirkt geros kokybes CD. Jei esi koks fanas, tai tikrai noresi turet savo kolekcijoj tikra CD o ne koki namudini "verbatim" ar dar koki nors. As i tai labiau ziureciau kaip i reklama ir saltini informacijos, nei i nuostoliu daryma. Paimkim dabar ir uzdrauskim, tai kas beliks? lietuviskas ciastuskes klausyt? geriausiu atveju radijas koki kaula numes, bet ten irgi tik "populiari", ty, papirkta muzika. Na gal koks kaimynines alies muzikantas islys ir viskas. O kai kokia grupe kitam pasaulio gale tikrai gera muzika groja, tai kaip man apiejuos suzinot? Tik tokiu masinu budu parsiustas "netyciukas" ledzia apie juos suzinot, nes tai radijo stotims gali but ir "ne formatas". Tode tegu baigia bliau apie nuostolius, nes priverst manes pirkt uzdrausdami "pirataut", tikrai neprivers.
Nerkashis 2009-11-08 16:11
Esu lygiai tokios pačios nuomonės. Ir beje esu nusipirkęs legalų cd, po to kai paklausiau piratinio. Tą patį daryčiau su filmais.