Totalus krachas – į „Metaverse“ vakarėlį, kainavusį 400 000 eurų, susirinko vos 6 žmonės (Video)  ()

Įsivaizduokite, kad surengėte vakarėlį ir niekas neatėjo. Tai kiekvieno šeimininko košmaras, galbūt dar baisesnis, jei renginiui išleidote beveik 400 000 eurų.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Anksčiau šią savaitę Europos Komisijos Užsienio pagalbos departamentas surengė vakarėlį „Metaverse“, siekdamas supažindinti jaunesnę auditoriją apie jų atliekamą darbą.

Remiantis pranešimais, renginyje skaitmeniniu būdu pasirodė tik šeši žmonės.

Departamentas remia visas pasaulio šalis, skirdamas dotacijas besivystančioms šalims, investuodamas skurdo mažinimo priemones, ar į klimato kaitos poveikio mažinimą.

Jis išleido 387 000 eurų savo „Metaverse“ platformai, skirtai skatinti ES „Global Gateway“ iniciatyvą, kuri siekia pritraukti 300 mlrd. eurų investicijų į naujos infrastruktūros kūrimą įvairiose šalyse.

 

Vienas dalyvis, kuris pasirodė „gala renginyje“, buvo žurnalistas Vince'as Chadwickas.

„Po pirmųjų susijaudinusių pokalbių su dar maždaug penkiais žmonėmis, kurie pasirodė, aš esu vienas. Aš esu vienas“, – tviteryje rašė jis.

„24 valandų paplūdimio vakarėlis“

Renginio idėja buvo pakankamai paprasta: šviesti jaunus žmones apie bloką ir įtraukti juos į erdvę, kurioje jie galėtų daugiau sužinoti apie tai, ką veikia ES.

 

Komisijos atstovas spaudai pasaulinei žiniasklaidos platformai „Devex“ sakė, kad tikslas buvo „padidinti informuotumą apie tai, ką ES veikia pasaulinėje arenoje“, tarp 18–35 metų amžiaus jaunuolių, kurie daugiausiai naudojasi „TikTok“ ir „Instagram“ socialiniais tinklais, ir „paprastai nesusiduria su tokia informacija apie ES“.

Į vakarėlį, reklamuojamą kaip „24 valandas trunkantis paplūdimio vakarėlis“ su atogrąžų salos fonu, Chadwickas pranešė, kad be jo atvyko tik penki kiti svečiai.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(24)
(12)
(12)

Komentarai ()