Informacija geimeriams: viskas, kas atskleista per „Xbox Games Showcase“ šou ir „Starfield“ tiesioginį pristatymą (Video)  ()

Vakar, „Xbox Games Showcase“ šou ir „Starfield“ tiesioginio dvigubo pristatymo metu, „Xbox“ pademonstravo ambicingiausią iki šiol turėtą žaidimų asortimentą, o daugelis demonstruotų pavadinimų jau pirmąją dieną pateko į „PC Game Pass“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Šiame šou, kurį bet kada galite peržiūrėti čia, buvo pristatyta daugybė žaidimų, kurių žaidėjai jau gali laukti – nuo naujos kartos pavadinimų ir dar nematytų išskirtinių žaidimų, pvz., „Clockwork Revolution“ ir „South of Midnight“, iki įdomiųjų „Fable“, „Forza Motorsport“ ir „Avowed“ naujinių. Žaidėjai taip pat galėjo peržiūrėti dar niekada nematytą turinį iš „Starfield“ – labai laukiamo „Bethesda Game Studios“ vaidmeninio žaidimo. „Starfield“ tiesioginį pristatymą galite peržiūrėti čia.

Norėdami gauti daugiau informacijos apie tai, kas buvo atskleista „„Xbox Games Showcase“ šou ir „Starfield“ tiesioginio dvigubo pristatymo metu, galite peržiūrėti visą „Xbox Wire“ santrauką, taip pat – išsamesnes šou rodomų žaidimų apžvalgas atskiruose „Xbox Wire“ įrašuose. Atkreipkite dėmesį, kad ne visi išvardinti žaidimai ir produktai yra prieinami su „PC Game Pass“.

 

Norėdami sužinoti daugiau apie šiandien pamatytas naujienas ir dar daugiau „Xbox“ turinio, įsijunkite „Xbox Games“ šou pratęsimą „Xbox Games Showcase Extended“ antradienį, birželio 13 d., 20 val. Lietuvos laiku, kur pasidalinsime išsamiais interviu apie pagrindinius žaidimus iš mūsų „Xbox Games Showcase“, taip pat – žaidimų atnaujinimais ir mūsų partnerių naujienomis. Štai dalis turinio, kurio galite tikėtis:

  • „Avowed“ žaidimų direktorė Carrie Patel dalijasi daugiau įžvalgų apie žaidimą po jo anonso „Xbox“ šou metu;
  • Žvilgsnis į „Senua's Saga: Hellblade II“ efektyvumo fiksavimo technologijos užkulisius;
  • Išskirtinis žvilgsnis į „Microsoft Flight Simulator – Dune Expansion“ užkulisius;
  • Išsamus žvilgsnis į naujai atskleistą „Towerborne“ iš „Xbox Game Studios Publishing“ ir „Stoic“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(4)
(0)
(4)

Komentarai ()