Naujovė Lietuvoje. Kaip pirkti per skelbimus, kad neliktumėte apgautas  ()

Sukčiavimo statistika kasmet Lietuvoje sparčiai auga. Startuolis „EscrowPack“ siūlo naujovę – sandorių platformą, kuri užkerta kelią sukčiavimams.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Tikrai ne kartą iš draugų ar pažįstamų teko girdėti apie sukčiavimo atvejus, kuomet perkant prekes iš fizinių asmenų socialiniuose tinkluose, internetu ar skelbimų portaluose, žmonės, sumokėję pinigus, prekių tiesiog... negauna.

Jie lieka apgauti, praranda savo pinigus, o jeigu prekę ir gauna – labai dažnai rankose laikoma prekė neatitinka to, ką matė nuotraukoje.

Jokia grąžinimo garantija nesuteikiama, tad grąžinti jos taip pat negalite arba pardavėjas tiesiog... pradingsta. Prarandate pinigus, sugaištate daug laiko aiškindamiesi ir vistiek nieko nelaimite.

Perkantys ar parduodantys prekes tokiu būdu, dažnai susiduria tiek su pirkėjų, tiek pardavėjų sukčiavimo atvejais.

Kam skirta EscrowPack platforma?

EscrowPack platforma skirta pirkėjams ir pardavėjams, kurie perka ar parduoda prekes, naudodamiesi soc. tinklais Facebook, Instagram, skelbimų portalais – būtent ten, kur kyla daugiausiai sukčiavimo atvejų.

Ši platforma Jums leis, ne tik saugiai pirkti prekes ar jas parduoti, bet ir užtikrins prekės grąžinimo garantiją, be jokių abejonių, kad prarasite pinigus ar įsigysite nekokybišką prekę.

Pirkėjui, kuris naudojasi EscrowPack platforma, suteikiama 100 % prekės grąžinimo garantiją – visuomet nepatikusią prekę galite grąžinti bei susigrąžinti sumokėtus pinigus.

Kas gali naudotis EscrowPack platforma?

Platformos veikla orientuota į „paprastus“ vartotojus ir „kasdienius“ sandorius, kurių vertė gali būti nors ir vienas euras. Mūsų tiksliniai klientai – tai fiziniai asmenys, vieni kitiems parduodantys ar perkantys prekes internetu (C2C).

 

Pagrindinis platformos veiklos principas – pirkėjo ir (arba) užsakovo pinigų „saugojimas“, kol pirkėjas arba paslaugos užsakovas patvirtins kokybišką prekės ar paslaugos gavimą.

Saugių sandorių platforma „EscrowPack“ atlieka lėšų saugotojo ir saugumo garanto vaidmenį, o kilus ginčui dėl prekės – ji tampa arbitru, nepriklausoma trečiąja Šalimi, padedančia išspręsti problemą ir teisingai disponuoti rezervuota suma.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(11)
(2)
(9)

Komentarai ()