„Google“ pristato DI įrankį, kuris iš ilgų straipsnių pateikia sutrauktą informaciją  ()

„Google“ ką tik išleido naują įrankį „Android“ ir „iOS“ operacinėse sistemose „Google“ paieškos „Search Labs“ skirtuke. Naujasis įrankis yra „Search Generative Experience“ (SGE) dalis ir tai visiškai kitoks produktas nei „Google“ dirbtinio intelekto pokalbių robotas „Bard“. Šiuo nauju įrankiu siekiama pagerinti paieškos rezultatus, o netrukus jis bus prieinamas ir „Chrome“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Naujosios SGE funkcijos tikslas – padėti naudotojams efektyviau įsitraukti į ilgus straipsnius, nes ji apibendrina turinį į pagrindinius punktus. Ji bus ypač naudinga žmonėms, kurie yra naujokai tam tikroje temoje. „Google“ teigė, kad ši funkcija neveiks su straipsniais, kurie yra mokami.

Be to, sugeneruotuose pagrindiniuose punktuose bus nuorodos, vedančios tiesiai į skyrių, iš kurio generavimo įrankis paėmė informaciją. Tai padėtų naudotojams tikrinti faktus ir gauti papildomos informacijos šiuo klausimu. Įrankis taip pat padeda naudotojams atsakyti į tam tikrus klausimus, išgaudamas atsakymus iš straipsnio.

 

Kol kas naujoji funkcija pagal „Search Labs“ yra prieinama tik anglų kalba ir tik atrinktiems naudotojams JAV ir nepateiktas pasaulinio išleidimo tvarkaraštis.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technews.lt
Technews.lt
Autoriai: Mindaugas Klumbis
(2)
(1)
(1)

Komentarai ()