Prekyboje pasirodė „Samsung T9“ išorinė SSD atmintinė: 4 TB talpa, banko kortelės dydis ir dvigubai didesnis greitis  ()

Technologijų bendrovė „Samsung“ pristatė naujos kartos išorinę atmintinę – „T9“. Šis nešiojamas atminties diskas pasižymi didele informacijos apsauga bei ypač sparčiu duomenų perdavimu. Iki 4TB galinti siekti talpa bei atsparumas perkaitimui ir kritimui iš didelio aukščio šią atmintinę paverčia itin tinkamu pasirinkimu nuolat keliaujantiems turinio kūrėjams.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„T9“ nešiojamas SSD diskas sukurtas reaguojant į populiarėjančius 4K rezoliucijos vaizdo įrašus bei augantį didelės apimties failų perkėlimo poreikį. Šis įrenginys taip pat išlaisvina nuo daugelio kylančių duomenų saugojimo iššūkių. Diskas yra lengvai suderinamas su didele elektronikos įrenginių įvairove ir patikimai veikia net sudėtingiausiomis aplinkos sąlygomis.

Dar našesnis

Naudojant USB 3.2 Gen 2x2 standarto jungtį, „T9“ duomenų nuskaitymo bei įrašymo greičiai siekia 2000 megabaitų per sekundę (MB/s) ir beveik du kartus viršija ankstesnio modelio siūlytą spartą. Toks didelis našumas vartotojams suteikia galimybę 4 gigabaitų (GB) apimties „FullHD“ raiškos vaizdo įrašą iš disko į kompiuterį perkelti vos per dvi sekundes.

Siekiant patenkinti net ir išrankiausių kūrėjų poreikius, atmintinę galima rinktis trijų talpos variantų – 1 terabaito (TB), 2TB ir 4TB. Ši didelė atmintis sutalpinama banko kortelės dydžio korpuse, kuris leidžia išorinį diską pasiimti visur, kur gali ateiti įkvėpimas kurti. Naujoji SSD atmintinė taip pat sulaukė išorės pokyčių – į tvirtumą orientuota pirmtako išvaizda buvo papildyta lenktomis įstrižomis linijomis ir anglies pluošto raštais, todėl atrodo, kad delne laikote prabangią piniginę.

Tam, kad svarbi medžiaga būtų išsaugota bet kokia kaina, atmintinė pagaminta taip, kad būtų atspari kritimui iš 3 metrų aukščio, o jai suteikiama 5 metų trukmės garantija. Papildomo patikimumo „T9“ veikimui suteikia ir „Samsung Dynamic Thermal Guard“ technologija, kuri apsaugo nuo perkaitimo ir dėl šios priežasties atsirandančio spartos sumažėjimo.

Pastangų nereikalaujantis suderinamumas

 

Didelė „Samsung“ patirtis nešiojamų SSD diskų kūrime padėjo užtikrinti, kad „T9“ atitiktų visus USB C tipo reikalavimus – įskaitant didelį našumą ir sklandų įsiliejimą į profesionalių turinio kūrėjų darbo procesą. Tai pagerino suderinamumą su „Windows“ ir „macOS“ operacinėmis sistemomis, išmaniaisiais telefonais, planšetėmis, žaidimų konsolėmis ir profesionaliomis didelės raiškos kameromis. Ši atmintinė pakuotėje atkeliauja su dviejų tipų kabeliais – „USB-C“ į „USB-C“ ir „USB-C“ į „USB-A“.

 

Vartotojo patirtį praturtina SSD diske esanti „Samsung Magician“ programa, suteikianti tokias funkcijas, kaip našumo testavimas, saugumo parinkčių reguliavimas, programinės įrangos atnaujinimai ir realiu laiku veikianti korektiško veikimo patikra. Į 2023 m. rugsėjį išleistą aštuntąją „Samsung Magician“ buvo integruoti ir anksčiau atskirai siūlomi duomenų migracijos, PSSD atmintinės autentiškumo patikros įrankiai.

„T9“ SSD išorinę atmintinę „Samsung“ partnerių parduotuvėse bus galima įsigyti jau spalio pabaigoje.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(9)
(1)
(8)

Komentarai ()

Susijusios žymos: