DI kompiuterių pardavimai sprogs per vieną naktį? Skelbia, kada gali pasirodyti „Windows 12“  (2)

„Quanta“ pirmininkas atkreipė dėmesį į pastaraisiais metais išaugusias generatyvinio dirbtinio intelekto išlaidas, kurios 2022 m. viršijo 1,37 mlrd. dolerių, t. y. maždaug tiek pat, kiek per ankstesnius penkerius metus kartu sudėjus. Jis taip pat sakė, kad, pasirodžius „Windows 12“, tikisi, jog dirbtinio intelekto kompiuteriai bus pradėti gaminti vienas po kito. Paklausą sunku įvertinti, tačiau vadovas mano, kad tai bus gera galimybė pramonei.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Panašias mintis išreiškė ir „Acer“ generalinis direktorius Chen‘as, kuris neatrodo įsitikinęs, kad dirbtinio intelekto asmeninių kompiuterių pardavimai sprogs per vieną naktį. Greičiau prireiks laiko, kol vartotojų elgsena prisitaikys prie to, ką jie gali pasiūlyti. Galiausiai dirbtinio intelekto asmeniniai kompiuteriai neabejotinai paskatins naujus naudojimo modelius, kurie dar labiau padidins paklausą.

Dar spalio mėnesį „Intel“ finansų direktorius Dave‘as Zinsner‘is paminėjo, kad „Windows“ atnaujinimo tikimasi sulaukti kitais metais. Jis taip pat sakė, kad lustų gamintojas tiki, jog dėl atnaujinimo kiti metai bus geri jo klientų verslui.

Ankstesniame gande buvo nurodyta, kad „Windows 12“ bus pristatyta 2024 m. rudenį, o visas išleidimas numatytas 2025 m. Tuo metu kalbėta, kad operacinėje sistemoje daug dėmesio bus skiriama dirbtiniam intelektui ir kad joje gali būti atskirų „būsenų“, esančių skirtingose atminties disko dalyse.

Remiantis naujausiu Kinijos finansų laikraščio „Commercial Times“ pranešimu, „Windows 12“ pasirodys kitą vasarą, tiksliau, 2024 m. birželį. Atrodo, kad šis išleidimo laikotarpis buvo nustatytas remiantis „Quanta“ pirmininko Lino Baili ir „Acer“ pirmininko ir generalinio direktoriaus Jason‘o Chen‘o, kurie lapkričio 30 d. lankėsi Taivano medicinos technologijų parodoje, pareiškimais.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technews.lt
Technews.lt
Autoriai: Mindaugas Klumbis
(6)
(8)
(-2)

Komentarai (2)