NVIDIA išreiškė norą bendradarbiauti su trečiuoju lustų gamybos partneriu. Paskelbė, kas juo galėtų tapti  ()

Neseniai vykusioje UBS pasaulinėje technologijų konferencijoje NVIDIA vyriausioji finansų direktorė Colette Kress pasidalijo optimistinėmis pastabomis apie „Intel Foundry Services“ iniciatyvą. Kress pažymėjo, kad bendrovė jau bendradarbiauja su puikiais lustų gamybos partneriais savo poreikiams tenkinti, konkrečiai paminėdama TSMC ir „Samsung“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Išreiškusi norą bendradarbiauti su trečiuoju lustų gamybos partneriu, Kress pažymėjo, kad „Intel“ lustų gamybos verslas neseniai pateko į pasaulinį geriausių dešimtuką, nes gerokai padidėjo ketvirčio pajamos (34,1 proc.). Nors TSMC išlieka pagrindiniu NVIDIA gamybos partneriu, „Samsung“ dalyvavo kuriant „Ampere“ grafikos procesorius, kurie varė ankstesnės kartos „GeForce“ vaizdo plokštes ir HPC produktus.

NVIDIA daugiausia dėmesio skiria partnerystei su TSMC. Kress pabrėžė, kad Taivano bendrovės kuriami papildomi gamybos pajėgumai JAV neabejotinai bus svarstytina galimybė. Vis dėlto tai neatmeta galimybės NVIDIA potencialiai pridėti kitą lustų gamybos partnerį, pavyzdžiui, „Intel“.

 

Ši x86 milžinė dažnai minima kaip potenciali kita NVIDIA partnerė JAV. Bendradarbiavimas su NVIDIA galėtų labai padėti „Intel“ paversti savo lustų gamybos paslaugas visaverčiu verslo padaliniu.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technews.lt
Technews.lt
Autoriai: Mindaugas Klumbis
(2)
(0)
(2)

Komentarai ()

Susijusios žymos: