Pirmą kartą per 30 metų. „Windows“ klaviatūrose atsiranda naujas klavišas (Video)  (4)

„Microsoft Corporation“ pirmą kartą per 30 metų pakeis „Windows“ klaviatūros išdėstymą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Pasirodys naujas „Copilot“ klavišas.

Apie tai rašo „The Verge“.

Naujuose „Microsoft“ partnerių nešiojamuosiuose ir asmeniniuose kompiuteriuose pasirodys naujas „Copilot“ raktas, kuris paleis pokalbių robotą su dirbtiniu intelektu - „Windows Copilot“. Jis integruotas į „Windows 11“, savo funkcijomis panašus į „ChatGPT“, ir gali atsakyti į užklausas bei atlikti veiksmus sistemoje „Windows“.

„Beveik prieš 30 metų kompiuterio klaviatūroje pristatėme „Windows“ klavišą, kuris leido žmonėms visame pasaulyje bendrauti su „Windows“. Manome, kad tai dar vienas transformacinis momentas mūsų kelionėje su „Windows“, kur „Copilot“ bus įėjimo į pasaulį taškas dirbtinio intelekto asmeniniame kompiuteryje“, – sakė korporacijos viceprezidentas ir rinkodaros vartotojams direktorius Yusuf Mehdi.

Nurodoma, kad daugumoje klaviatūrų naujasis klavišas bus šalia dešiniojo Alt klavišo. Jei „Windows Copilot“ nepasiekiamas tam tikroje šalyje, klavišas paleis „Windows“ paiešką, o ne pokalbių robotą.

 

„Tai ne tik supaprastins žmonių bendravimą su kompiuteriu, bet ir jį pagerins, o 2024-ieji taps kompiuterių su dirbtiniu intelektu metais“, – pridūrė Y. Mehdi.

Anksčiau Baltieji rūmai sukvietė „Google“ ir „Microsoft“ vadovus aptarti dirbtinio intelekto saugumo. Prezidentas Joe Bidenas „tikisi, kad tokios įmonės kaip jūsų įsitikins, kad jų produktai yra saugūs prieš pateikdami juos visuomenei“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(6)
(3)
(3)

Komentarai (4)