Labai tikroviškas. „Google“ išleido pažangiausią DI vaizdų generatorių „Imagen 2“  ()

„Google“ pristatė pažangų vaizdų generatorių „Imagen 2“, kuris, kaip tikina kūrėjas, yra labai tikroviškas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Sistema prieinama ir kaip pokalbių roboto „Bard“ dalis, ir kaip atskira „ImageFX“ paslauga AI Test Kitchen beta bandymų platformoje.

„Google“ iš esmės patobulino „Bard“, mat dabar pokalbių robotas yra pagrįstas didesniu „Gemini Pro“ kalbos modeliu – jis buvo pristatytas dar gruodžio mėnesį, tačiau iki šiol veikė tik nedidelei daliai naudotojų.

Dabar „Gemini Pro“ veikia visur, kur veikia „Bard“ – visomis palaikomomis kalbomis, visose šalyse ir teritorijose.

Tačiau „Bard“ dar neturėjo paveikslėlių generatoriaus. Šiame segmente bendrovė atsilikdavo ir nuo „Bing Image Creator“, ir nuo „Midjourney“.

Tačiau išleidus „Imagen 2“, atrodo, kad jėgų balansas išsilygino – šis neuroninis tinklas dabar veikia ir kaip pokalbių roboto dalis, ir kaip atskira „ImageFX“ paslauga.

Tiesa, pastarajai reikės užsiregistruoti AI Test Kitchen programoje – kartu su „MusicFX“, kurios kokybę „Google“ taip pat pagerino.

 

„ImageFX“ leidžia ne tik generuoti tikroviškus vaizdus pagal tekstinius aprašymus, bet ir juos redaguoti, įskaitant jų stiliaus keitimą.

Įmonė pabrėžė, kad „ImageFX“ sukurti vaizdai metaduomenimis ir „SynthID“ skaitmeniniais vandens ženklais žymimi kaip sukurti dirbtiniu intelektu; jei šie vaizdai bus rodomi „Google“ paieškoje, jie bus pažymėti taip pat.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Mokslotaskas.lt
Mokslotaskas.lt
(6)
(0)
(6)

Komentarai ()

Susijusios žymos: