[ŽT] „Bidenui derėtų mokytis iš Putino“. Teksaso gubernatoriaus kalba šokiravo, tačiau yra „bet“  ()

Internete pasirodė vaizdo įrašas, kuriame Teksaso gubernatorius Gregas Abbotas kritikuoja Joe Bideno politiką migrantų atžvilgiu ir kaltina JAV prezidentą „žaidžiant žaidimus su Vladimiru Putinu“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Respublikonas ir Teksaso gubernatorius iš tikrųjų kalbėjo „Fox News“ kanale ir iš tiesų kritikavo J. Bideno migracijos politiką. Tačiau Ukrainos žurnalistai pastebėjo, kad rusai suklastojo jo kalbą, pridėdami frazę apie Vladimirą Putiną. 

Originaliame vaizdo įraše Teksaso gubernatorius kritikuoja Joe Bideno imigracijos politiką ir sako, kad nelegalių migrantų per dieną Teksase yra tiek pat, kiek žmonių per savaitę atvyksta į Niujorką.

„Tai baisu. Jie sako, kad nieko negali dėl to padaryti. Ir paskutinis dalykas, kurį noriu pasakyti, yra tik viena priežastis, kodėl tai vyksta - Joe Bidenas sunaikino visą Donaldo Trumpo įvestą imigracijos vykdymo užtikrinimą, kuris lėmė mažiausią nelegalios imigracijos lygį per 40 metų.“

Suklastotas vaizdo įrašas su subtitrais rusų kalba buvo prastesnės kokybės ir jame buvo pridėta frazė apie  Putiną: Ir jei prezidentas būtų sprendęs realias vidaus problemas, o ne bandęs žaisti su V. Putinu, iš kurio turėtų išmokti dirbti savo valstybės labui, viskas būtų kitaip. Jam reikia laikytis imigracijos įstatymų.“

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(3)
(11)
(-8)

Komentarai ()