Beprotybė. Ką žmonės išdarinėja su mišrios realybės „Apple Vision Pro“ akiniais (Video)  ()

Šiuo metu „X“ tinkle plintančiame vaizdo įraše matyti, kaip 21 metų Dante Lentini, vairuodamas „Tesla“ greitkelyje, naudoja „Apple“ mišrios realybės akinius. Dalyje klipo matyti, kaip Lentini su akiniais, kai automobilis juda, abi rankas nuleidžia nuo vairo, o „Tesla“ savininkams nuolat kartojama, kad niekada negalima to daryti naudojantis pagalbinio vairavimo funkcijomis.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Vaizdo įrašo pabaigoje policijos automobilis mirksi žibintais, kai privažiuoja prie Lentini. Komentaruose teigiama, kad už savo veiksmus jis buvo suimtas.

Kitame „X“ paskelbtame vaizdo įraše matyti, kaip kažkas, dėvėdamas „Vision Pro“, spausdina tekstą, o vairuotojo „Cybertruck“ juda greitkeliu. Kaip ir ankstesniame įraše, abi vairuotojo rankos yra pakeltos nuo vairo.

„Apple Vision Pro“ mišrios realybės režimas aplinkinį pasaulį papildo virtualiais elementais, tačiau jis greičiausiai blaško dėmesį taip pat, kaip ir naudojimasis telefonu vairuojant. Komentatoriai negailėjo kaltinimų, kad abu šie vaizdo įrašai yra suklastoti arba sukurti siekiant gauti peržiūrų ir dėmesio. Atsižvelgiant į tai, kad tai internetas, tokie scenarijai visada įmanomi.

 

„Apple Vision Pro“ naudotojo vadove konkrečiai nurodoma, kad niekada nenaudokite įrenginio vairuodami judančią transporto priemonę, dviratį, sunkiąją techniką ar kitose situacijose, kai reikia atkreipti dėmesį į saugumą. Jame priduriama, kad akiniai skirti naudoti kontroliuojamose, saugiose vietose, ant lygaus paviršiaus. Taigi, tikrai ne už važiuojančio „Tesla“ vairo.

Buvo keletas kitų inscenizuotų ar kitokių klipų, kuriuose žmonės naudojo „Vision Pro“ ne pačioje geriausioje aplinkoje. Viename iš jų matomas vyras, dėvintis prietaisą treniruodamasis sporto salėje. Keletas įrenginių nešiotojų vaikšto gatvėmis, o kitas eina per kelią.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technews.lt
Technews.lt
Autoriai: Mindaugas Klumbis
(0)
(7)
(-7)

Komentarai ()