„Meta“ perspėjo investuotojus dėl M. Zuckerbergo žavėjimosi kovos menais  ()

„Facebook“ įkūrėjo Marko Zuckerbergo pomėgis užsiimti kovos menais paskatino jo vadovaujamą įmonių grupę „Meta“ išplatinti neįprastą perspėjimą investuotojams.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

M. Zuckerberg ir dar keli įmonės vadovai pernai užsiėmė „įvairia rizikinga veikla, tokia, kaip kovinis sportas, ekstremalus sportas ir rekreacinė aviacija“, dėl kurios kyla „sunkių traumų ir mirties“ rizika, teigiama praėjusį savaitgalį pasirodžiusioje išsamioje įmonės „Meta“ ataskaitoje, skirtoje JAV vertybinių popierių ir biržos komisijai (SEC).

Įmonių grupė, kuriai priklauso „Facebook“, apie vadovo pomėgius eiliniame pranešime apie riziką investuotojams užsiminė pirmą kartą.

„Meta“ taip pat dar kartą pabrėžė, kad, jei M. Zuckerbergo dėl kokių nors priežasčių neliktų, tai galėtų turėti „reikšmingą neigiamą poveikį mūsų veiklai“.

M. Zuckerbergui priklauso kontrolinis įmonės „Meta“ akcijų paketas, suteikiantis jam daugiau balso teisių nei eiliniams investuotojams, be to, jis toliau vaidina svarbų vaidmenį formuojant įmonių grupės strategiją.

 

Įmonės „Meta“ platformomis, tarp kurių yra „Facebook“, „Instagram“ ir „WhatsApp“, visame pasaulyje naudojasi milijardai žmonių.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: ELTA
ELTA
(3)
(2)
(1)

Komentarai ()