Paskubėjo pranešti. Paaiškėjo, ar „Microsoft“ šiemet išleis „Windows 12“  ()

Pastaruoju metu sklando gandai, kad „Microsoft“ antrąjį šių metų pusmetį išleis kitą savo programinės įrangos platformos versiją „Windows 12“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Dabar paaiškėjo, kad šiemet bus išleistas tik funkcinis „Windows 11 24H2“ atnaujinimas, kuris kuriamas kodiniu pavadinimu „Hudson Valley“.

„Microsoft“ tinklaraščio įraše teigiama, kad tai yra OS versija, kuri bus prieinama „Windows Insider“ išankstinio vertinimo programos nariams.

Nepaisant to, „Windows 11 24H2“ yra pagrindinis funkcijų atnaujinimas, kuriame daugiausia dėmesio skiriama dirbtiniu intelektu pagrįstoms funkcijoms.

Taip pat žinoma, kad įdiegus minėtą atnaujinimą, sąrankos versija pasikeis į 26052 ir aukštesnę.

„Windows 11 24H2“ bus šių metų metinis funkcijų atnaujinimas“, – sakoma „Microsoft“ pranešime. Taip pat pažymima, kad antroje metų pusėje „Windows 11“ ir toliau gaus metinius funkcinius atnaujinimus.

Tai reiškia, kad šiais metais „Windows 12“ nepasirodys, nors apie tai užsiminė pagrindiniai pardavėjai, įskaitant „Qualcomm“, kuri yra „Microsoft“ partnerė parduodant ARM valdomus kompiuterius su „Windows“.

 

Tačiau tai nereiškia, kad kartu su „Windows 11 24H2“ naudotojai negali tikėtis naujų funkcijų.

Atnaujinime bus įdiegta daugybė naujų funkcijų, įskaitant dirbtinio intelekto funkcijas, tokias kaip patobulintas asistentas „Copilot“ ir „ChatGPT“ naršyklėje „Edge“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Mokslotaskas.lt
Mokslotaskas.lt
(4)
(0)
(4)

Komentarai ()