Naudotojai niršta, kas nutiko po naujausio „Windows 11“ atnaujinimo. Patarimas, kaip sutvarkyti šį jovalą  ()

Vasario 13 d. „Microsoft“ išleido „Windows 11“ atnaujinimą (KB5034765). Į pataisymą įtraukti su saugumu nesusiję „Windows 11 22H2“ ir „23H2“ patobulinimai. Tačiau atnaujinimas taip pat sukelia netikėtų problemų neapibrėžtam naudotojų skaičiui, todėl „Microsoft“ oficialiai pripažino šią problemą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Naudotojai jau buvo apgailestavę dėl pataisos būklės po to, kai susidūrė su įvairiomis problemomis, įskaitant staigų užduočių juostos dingimą ir netikėtus „File Explorer“ sutrikimus. Kai kurie taip pat skundėsi, kad įdiegus atnaujinimą pablogėjo našumas.

Dar kiti „Windows 11“ naudotojai pranešė apie nesėkmes atsisiunčiant ar diegiant. Diegimo procedūra nustodavo reaguoti ties 96 proc. ir išmesdavo klaidą „0x800F0922“ su užrašu, kad „kažkas nepavyko taip, kaip planuota“. Tada „Windows Update“ pradėdavo atšaukti pakeitimus ir grąžindavo sistemą į ankstesnę darbinę būseną. „Microsoft“ pripažino šią naujausią problemą, paaiškindama, kad kūrėjai dirba prie tinkamo klaidos sprendimo.

[EU+Kuponai] „Spring Sale 2024“ išpardavimas! JAV specialistų rekomenduojamos ergonominės kėdės, žaidimų monitoriai, projektoriai, energijos stotelės ir kt. (Video)
6521 3

„Spring Sale 2024“ išpardavimas!

Specialūs kuponai

Iš Europos sandėlių

Iki 2 metų garantijos

1) „NEWTRAL MagicH-BP“ - JAV specialistų rekomenduojama ergonominė darbo kėdė

2) „KTC M27T20“ - 27 colių, Mini-LED, 2K, 165Hz žaidimų monitorius

3) „Ultimea Apollo P40“ - „geriausias vaizdo projektorius, kokį tik esu testavęs!“

4) „TALLPOWER V2400“ - 2160Wh, 2400W, portabili energijos stotelė

Išsamiau

Laukdami pataisos, kuri ištaisys dar vieną nepavykusį atnaujinimą, „Windows 11“ naudotojai gali pabandyti išvengti klaidos ištrindami paslėptą aplanką „C:\$WinREAgent“ ir iš naujo paleisdami „KB5034765“ atnaujinimą. Tada diegimo procesas turėtų būti sėkmingas, teigia „Microsoft“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technews.lt
Technews.lt
Autoriai: Mindaugas Klumbis
(11)
(8)
(3)

Komentarai ()

Susijusios žymos: