Dar nepasiruošėte originalaus sveikinimo Moters dienai? 6 idėjos su dirbtinio intelekto pagalba  ()

Jei dar nesugalvojote originalaus ir romantiško sveikinimo savo mylimai moteriai kovo 8-osios proga, jums gali padėti dirbtinis intelektas (DI). Pasitelkus jau daugelio naudojamą pokalbių roboto programą, vaizdo generavimo įrankį ar kitas dirbtiniu intelektu paremtas platformas, galite sukurti išties asmenišką ir beveik nieko nekainuojančią dovaną.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Norint nudžiuginti savo mylimąją, mamą, močiutę, sesę ar dukrą, reikėtų kartu leisti laiką, ne pinigus. Gerai apgalvotos dovanos ar patirtys, net tos, kurių kaina yra nedidelė, dažnai reiškia kur kas daugiau nei dizainerio kurta rankinė ar kelionė į šiltus kraštus. Pavojaus varpai skamba tada, kai dovanai išleidžiama daugiau nei buvo planuota arba net nusprendžiama skolintis – tokių atvejų pasitaiko ir mūsų praktikoje, todėl norisi priminti, kaip to išvengti. Vargu, ar mylima moteris nudžiugtų sužinojusi, jog už dovaną jūs dar kurį laiką turėsite mokėti paskolos įmokas“, – pasakoja Donata Stoškuvienė, skaitmeninių finansinių paslaugų įmonės „Creditea“ Klientų patirties valdymo vadovė.

Pasak specialistės, yra daugybė būdų parodyti dėmesį savo mylimai moteriai beveik neišleidžiant pinigų. Štai 6 idėjos nustebinti Moters dienos proga:

1. Charakteringas animuotas portretas 

Įvairių dirbtinio intelekto programėlių dėka vos per kelias sekundes iš pateiktų nuotraukų galite sukurti animuotą avatarą. Gautuose portretuose moteris gali būti atvaizduota skirtingose rolėse – nuo astronautės iki superherojės. Keliais tokiais portretais galite atskleisti, ką jums ši moteris primena ir reiškia, papasakoti jūsų meilės istoriją, sukurti telefono ekrano užsklandą ar komiksą. 

[Pasaulinė premjera!] EU+kuponai. Aukščiausios klasės lazeriniai DLP vaizdo projektoriai (Video, „JMGO N1 Ultra 4K“, „JMGO N1 Pro 1080P“, „JMGO N1 1080P“)
5345

Pasaulinės premjeros pasiūlymai

Specialūs kuponai

Galioja tik iki 2024-03-11!

Iš EU - saugus ir greitas pristatymas

2 metų garantijos

Net trys modeliai skirtingiems poreikiams

Išsamiau

2. Svarbiausių jums įvykių kryžiažodis 

Pasinaudokite kryžiažodžio ar kitų galvosūkių kūrimo platformomis (criss-cross / crossword puzzle maker), kad sukurtumėte romantišką jūsų meilės istorijos etapus žymintį žaidimą. Jis gali vainikuoti šios dienos vakarą arba pakeisti rytinį laikraštį, o jį pildydami kartu pergyvensite gražiausius bendrus prisiminimus. Toks kryžiažodis taip pat puikiai tinka mamai ar seseriai, kurioms galite parodyti mėgstamiausius savo vaikystės prisiminimus ar tiesiog sudaryti jį brangia joms tema.

3. Atsiminimų poema

Tai puiki proga prisėsti ir ranka parašyti laišką, skirtą priminti mylimai moteriai, kodėl esate dėkingi, kad ją turite savo gyvenime. Tačiau bus daug įdomiau ir paliks didesnį įspūdį, jei tekstas rimuosis ir primins poemą. Dirbtinio intelekto pokalbių robotui surašykite svarbiausius jūsų santykius atspindinčius raktažodžius, vardus, progas, ir paprašykite pagalbos istoriją paversti eilėraščiu ar net daina, jei galėtumėte ją dar ir sugroti.

 

4. Pusryčiai išskirtinai tik iš mėgstamiausių produktų

Surašę mėgstamiausius produktus ar ingredientus, dirbtinio intelekto pagalba gausite personalizuotą pusryčių receptą ir reikalingus jam pagaminti produktus apsipirkimui. Pavyzdžiui, gal nežinote, kaip suderinti mylimosios mėgstamus avokadus ir medų, tačiau dirbtinis intelektas gali pasiūlyti daugybę nustebinsiančių ir nesunkiai paruošiamų patiekalų. 

5. Daugiau reiškianti gėlių puokštė

Rinkdami gėlių puokštę, pamirškite tradicines tulpes ir atkreipkite dėmesį į kitų gėlių žiedus bei jų reikšmę. Pasitelkite dirbtinį intelektą, kuris gali pasiūlyti tinkamiausias gėles ar spalvas pagal moters charakterį, arba padėti jums jai papasakoti, ką ir kodėl simbolizuoja kiekvienas jūsų parinktas žiedas.

 

6. Asmeninis muzikos grojaraštis

Sukurkite muzikos grojaraštį, kuris asocijuojasi su jūsų santykiais ir bendromis patirtimis, arba tiktų mėgstamų moters, kurią sveikinsite, veiklų metu. Tai gali būti pakylėjantis grojaraštis pasivaikščiojimui su kūdikiu, raminantis dainų rinkinys vonios ritualams ar energijos užtaisas namų ruošai. Tokia paprasta ir nieko nekainuojanti dovana parodys, jog pažįstate gavėją ir ja rūpinatės. Tokios programėlės kaip „Spotify“ naudoja DI algoritmus dainoms, atlikėjams ir žanrams, kurie bus panašūs į užklausą, pasiūlyti, o ChatGPT gali atrinkti dainų pavadinimų sąrašą pagal pateiktą istoriją ar nuotaikos raktažodžius.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(2)
(-2)

Komentarai ()