nVidia: Mes nekartosime praeities klaidų  (0)

Kompanija „nVidia“ pripažino, kad startas su 40 nm technologiniu procesu nebuvo geras ir jog kompanija išmoko karčią pamoką. Gamintojo atstovai žada nekartoti tų pačių klaidų su naujuoju 28 nm technologiniu procesu.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Esame žymiai geriau pasiruošę 28 nm technologiniam procesui, nei buvome pasiruošę 40 nm gamybai. Taip yra todėl, kad į naują technologinį procesą pažiūrėjome per kitokią prizmę. Mums sekėsi tiek daug kartų tinkamai pereiti prie naujo proceso, kad mes visi bendrai, kaip pramonė, visiškai užmiršome, kaip sunku tai iš tiesų yra“, – sako Jen-Hsunas Huangas, „nVidia“ generalinis direktorius.

„Taigi, ką šį kartą padarėme, tai subūrėme visą naują žmonių grupę, kuri privalėjo rimtai pažiūrėti į pažangesnį technologinį procesą. Testavimui paruošėme daugybę, daugybę lustų, pagamintų naudojant 28 nm skiriamosios gebos procesą, ir šiuo metu turime puikiai veikiantį naujos technologijos įdiegimo modelį.“, – tęsė mintį J-H. Huangas.

Galime priminti, jog „nVidia“ turėjo rimtų problemų su TSMC gamyklose naudotu 40 nm technologiniu procesu. Kompanija buvo ne visiškai išsiaiškinusi galimas problemas, taigi ji vis turėjo nukelti savo naujos architektūros „Fermi“ produktus. Šį kartą, pasak Jen-Hsuno Huango, „nVidia“ žymiai geriau ištyrinėjo 28 nm technologinį procesą.

„nVidia“ atstovai kiek anksčiau minėjo, kad paskutiniai naujos kartos „Kepler“ grafinio lusto bandymai bus atlikti dar šiais metais, o komercinė tokių lustų prekyba prasidės 2012 metais. Neaišku, ar konkurentas AMD spės naujos kartos vaizdo posistemius pristatyti šiemet, nes apie konkrečias datas iki šiol šios kompanijos atstovai dar nekalbėjo.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technews.lt
Technews.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (0)

Susijusios žymos: