Į "GeForce GTX 660 Ti" debiutą AMD gali atsakyti kainų sumažinimu  (0)

Vakar įvyko kompanijos "nVidia" ir jos gerbėjų ilgai lauktas momentas: pagrindinė žaidimų fanatų dalis formaliai įgis galimybę nusipirkti "Kepler" architektūros vaizdo plokštę už protingą kainą. Tikimasi, jog konkuruojanti AMD naujovę sutiks mažindama kai kurių savo vaizdo plokščių kainas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Priminsime, jog grafinis adapteris "GeForce GTX 660 Ti" bus siūlomas už gamintojo rekomenduojamą $299 (~ 840 lt) kainą, nors nemažai "nVidia" partnerių pasiūlys ir originalaus dizaino sprendimus, už kuriuos, aišku, paprašys kiek daugiau.

Kaip jau spėjome suprasti, konkurentas AMD jau ėmėsi atitinkamų priemonių, kad būtų galima kovoti su stipriu "Kepler" architektūros vidutinioku: jau imtasi priemonių, kurie padidina "Radeon HD 7950" bazinį taktinį dažnį, taip pat šiai vaizdo plokštei suteikta galimybę pasinaudoti dinaminio spartinimo funkcija. Šio grafinio adapterio etaloninio dizaino savininkams tereikia parsisiųsti BIOS atnaujinimą.

Tačiau panašu, jog tai dar visas arsenalas, kurį ruošiamasi panaudoti. Jei tikėti čekų portalo "OBR-Hardware" pateikiama informacija, kuri remiasi vienu iš AMD partnerių pateiktais duomenimis, artimiausiu metu kompanija sumažins vaizdo plokščių "Radeon HD 7950" ir "Radeon HD 7870" kainas. Tiesa, kaip smarkiai jos kris, kol kas nepranešama. Dabar belieka tik sulaukti oficialių detalių, pamatyti "nVidia" naujoko testų rezultatus ir pasidžiaugti dar viena kainų mažėjimo banga.

Besidomintys minėtųjų AMD vaizdo plokščių "Radeon HD 7950" ir "Radeon HD 7870" kainomis, jų dinamiką gali sekti pasinaudodami žemiau pateiktomis nuorodomis:

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (0)

Susijusios žymos: