Atskleista „Google“ jūrinių baržų paslaptis (Video)  (0)

Bendrovė „Google“ pagaliau atskleidė, kam ketina naudoti didelę savo baržą San Francisko įlankoje ir kitą „laivyną“. Kiek anksčiau JAV žiniasklaida aktyviai spėliojo, kad „Google“ tokiose baržose galbūt statys savo duomenų centrus arba naudos juos kaip prekybos savo gaminiais centrus.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2013-11-08 Atskleista „Google“ jūrinių baržų paslaptis (Video)  (0)

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Būta ir dar labiau intriguojančių hipotezių, tačiau visas spėliones išsklaidė pačių „Google“ atstovų pranešimas apie tai, kad bendrovė turi įsigijusi 4 jūrines baržas. Po vieną yra San Franciske ir Portlende, apie kitų buvimo vietą neskelbiama. „Nors dar anksti apie tai kalbėti ir daug kas gali pasiekeisti, mes nagrinėjame galimybę naudoti šias baržas kaip interaktyvią erdvę, kurioje žmonės galėtų daugiau sužinoti apie naujas technologijas“, - pranešė „Google“ atstovai.

Pirmieji pranešimai apie „Google“ baržą San Franciske, kuri dabar yra prišvartuota prie dirbtinės Treasure Island salos San Francisko įlankoje krantinės, pasirodė maždaug prieš 2 savaites. Šiuo metu baržoje vyksta statybos darbai, tačiau juos vykdančios bendrovės personalas su žurnalistais nebendrauja. Kai kurių leidinių teigimu, užbaigus keturių aukštų pastato šioje baržoje statybą ji bus nuplukdyta prie Masono forto, kur įsikūręs meno centras ir nacionalinis parkas.

JAV žiniasklaida išsiaiškino, kad jūrinių baržų, kuriose lankytojams būtų pristatomi nauji „Google“ produktai ir paslaugos, projektą vykdo slaptas „Google“ padalinys „GoogleX“, veikiantis pagrindinėje bendrovės būstinėje Mountin Vju mieste (Kalifornija). Jam vadovauja vienas „Google“ steigėjų Sergeyus Brinas. Kiekvienoje „Google“ baržoje bus 4 aukštų pastatas, sumontuotas iš mobilių keičiamų konteinerių, tad prireikus erdves bus galima modifikuoti.

Pranešama, kad viršutinysis aukštas bus naudojamas kaip „vakarėlių denis“, o kituose bus pristatomi ir eksponuojami nauji „Google“ gaminiai, tokie kaip „Google Glass“ akiniai.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: TV3
TV3
(12)
(0)
(0)

Komentarai (0)