Lietuvai gali tekti švelninti norus dėl lošimų internete kontrolės

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

AAKK 2013-11-22 13:51
VIsai pabludo jie, kur noriu ten dedu pinigus, tai jie mus laiko visiskais ziopliais kad mes vis pralosiam, juk yra pliusuojanciu lietuviu, kurie is to gyvena. Aisku tik neas:DD
Shinigami 2013-11-22 17:50
Butent, kad laiko žiopliais. Bet čia natūralus socialisto mastymas (Kas mano kaimyno tas ir mano). Kaip daug kas rėkia, kad verslininkai išnaudoja Lietuvos (mūsų) turtus. Bet kai buvo kalba apie naftos magnatus pas arabus, tai pradėjo aiškinti, kad jie išnaudoja visam pasauliui priklausančius turtus (ne arabų kraštui, o visam pasauliui). Nes jie gyvena ne Arabijoje, o Lietuvoje. Tas pats ir su tavo pinigais. Jie galvoja, kad tai yra jų nuosavybė. Nors tu jau visus mokesčius ir sumokėjai.
Kilgoras Trautas 2013-11-23 21:57
Tai, kad ponas, nelabai nutuokiate kas yra socialistai. Čia klasikinis laukinio kapitalizmo pavyzdys, kai lobizmas, lobistai ima viršų prieš daugumos teises ar norus.
Ar_as? 2013-11-24 09:16
Matai, visai be socializmo sudėtinga: dalis visuomenės yra per menko protinio išsivystymo, todėl negali savimi pasirūpinti, priimti bent minimaliai sau naudingų sprendimų (narkomanai, lošėjai, greitų paskolų mėgėjai, daugiavaikiai ubagai...). Valstybei tenka jais pasirūpinti. Sutikčiau, kad skęstančiųjų gelbėjimas yra jų pačių reikalas, bet tie dalbajobai išalkę ima kabinėtis prie normalių žmonių, nusikalsta, daužo langus, balsuoja už uspiskiskikchus.... todėl jais reik pasirūpint, net ir normalių žmonių sąskaita - tai ramybės ir visuomenės taikos kaina.