BAFTA apdovanojimuose „Metų žaidimu“ pripažintas The Last of Us  (0)

Kasmetinėje apdovanojimų ceremonijoje BAFTA Games Awards studijos Naughty Dog žaidimas The Last of Us laimėjo net penkis titulus ir aplenkė visų laikų pelningiausią projektą Grand Theft Auto V, prie kurio darbavosi Rockstar Games ir Take-Two specialistai, praneša puslapis VG247.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

BAFTA komisija žaidimui The Last of Us skyrė „Metų žaidimo“ titulą, taip pat pripažino nugalėtoju kategorijoje „Geriausias veiksmo ir nuotykių žaidimas“. Projektas buvo apdovanotas ir už siužetą bei garso takelį. Dar vieną prizą gavo aktorė Ashley Johnson, kuri The Last of Us atliko mergaitės Elly vaidmenį. Iš viso žaidimas buvo nominuotas dešimtyje kategorijų.

Grand Theft Auto V gavo apdovanojimus už žaidybinio siužeto dizainą ir daugelio žaidėjų režimą, taip pat buvo pripažintas britų metų projektu. Žaidimo kūrėjai Aaron Garbut, Dan Houser, Sam Houser ir Leslie Benzies gavo BAFTA Fellowship apdovanojimus.

Iš kitų apdovanojimų galima paminėti daugeliui platformų skirtą studijos Media Molecule žaidimą Tearaway, kuris pripažintas geriausiu kategorijose „Geriausias šeimos žaidimas“ ir „Geriausias projektas mobiliems įrenginiams“. FIFA 14 tapo geriausiu metų sporto žaidimu, tuo tarpu BioShock Infinite gavo apdovanojimą už žaidimo muzikinį apipavidalinimą.

FACEIT.LT – IT Naujienos

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(3)
(0)
(0)

Komentarai (0)

Susijusios žymos: