Ieškantiems ypač pigaus ir mobilaus kompiuterio - „Kangaroo“, telpantis į kišenę (Foto)  (2)

Per pastaruosius keletą metų mobiliųjų įrenginių našumas smarkiai išsaugo. Tačiau jų galimybių kasdienėms užduotims ne visada pakanka.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Nors našesni nešiojamieji kompiuteriai itin ploni ir lengvi, jų paprastai negalima įsidėti į švarko ar striukės kišenę. Kompromisiniu sprendimu tarp nešiojamo kompiuterio ir mobilaus įrenginio galima laikyti naująjį „InFocus“ kompanijos kompiuterį.

„Kangaroo“ pavadintos naujienos matmenys nedideli, vidiniai elementai gan našūs, o integruota batrija užtikrina ki 4 valandų veikimą.

Portabilus „Kangaroo“ kompiuteris lengvai telpa kišenėje. Taip pat jis greitai paverčiamas visaverčiu, nors ir ne itin galingu kompiuteriu. Naudotojams reikia tiesiog prie „Kangaroo“ prijungti monitorių, klaviatūrą ir pelę. 

Viena iš svarbiausių kompiuterio ypatybių – specialių išplėtimo modulių palaikymas. Juose išdėstyti papildomos jungtys, pavyzdžiui, HDMI ir USB.

„Kangaroo“ kompiuteryje yra „Intel Atom x5-Z8500“ procesorius, 2 GB operatyviosios atminties, 32 GB vidinės atminties, turi microSD lizdą ir micro-USB jungtį. „Kangaroo“ kompiuteris veikia „Windows 10 Home Edition“ operacinės sistemos pagrindu. Įrenginys kainuoja 99 dolerius.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Varlė.lt
Varlė.lt
(24)
(3)
(21)

Komentarai (2)

Susijusios žymos: