„Linkomanijos“ likimas nuspręstas: nuo šiandien turi prasidėti pilnas jos blokavimas, tačiau kuo tai baigsis iš tikrųjų - visiškai neaišku

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

audriusn 2019-01-16 21:35
zaidimu nepamenu kada siunciausi, nauju idomiu sau nerandu, o tu keliu senu kuriu norejau radau GOG.com, pigiai. Muzika pagrinde is streaminimo, visa kita fizines kopijos. Tiesa, viena kart siunciausi, kai nuoroda ant skaitmenines kopijos kupono prideto prie vinilo neveike, tai kaip ir nieko blogo nepadariau, nes skaitmenine kopija man priklause. Ir taip, perkant vinila gauti skaitmenine kopija yra normalus dalykas, daznai ideda CD arba tenka parsisiusti, buna, kad studio master kokybe. Filmai mazai domina. turiu Aliens antology dvd box ir man gana.
conjurer 2019-01-16 21:51
Manau tanką būtų sunku nusipirkti. Greičiausiai dėl to kad siuntimas nėra labai praktiškas. Bet turbūt galima rasti su atsiėmimu vietoje.
Xdmin 2019-01-16 22:40
Palankesnes salygos buvo, uz tai ir susikure. Susikurs naujos platformos arba patobules Netflix kada nors ir torrentu blokavimas tas salygas gerina. Aisku, kad Lietuvoje uzdraude prieiga, tai pasaulis to nepajaus. Filmu dydis irgi yra viena is pagrindiniu kliuciu turbut, nes online streaminti Full HD kokybe net Lietuvoje ne kiekvienas gali, o ka jau kalbeti apie likusi pasauli. Su muzika budavo problema gauti auksta kokybe ir viska vienoje vietoje, spotify padare, kad butu patogiau nei internete ieskotis ir dar gali naudotis nemokamai. Steam'e pardavimai kristu desimteriopai jei zaidimai butu zaidziami kaip senais laikais - single player. Multiplayer sunkiau/neimanoma naudotis nelegaliai tai esi priverstas pirkti. O steamas padare ta pirkima patogu.
Berserkas 2019-01-16 22:56
Visi ginklų puslapiai yra fake, kaip ir žmogžudysčių užsakymas (hitman'o) nebent koks slaptas puslapis kurį žinos tik grupelę narių susiję su nusikalstama veikla, bet ir tai ten juos greit supakuoja.
swejkutizane 2019-01-17 02:16
Kokie dar slapti puslapiai, turint noro ir resursu, galima nubruteforcinti ir suindexuoti visus galimus .onion adresus.
conjurer 2019-01-17 04:11
. Dėl "hitman'o" turbūt pritariu.
jonciux 2019-01-17 04:34
panasu, kad pavyko po lazybu, forex, tv transliavimu daeit ir iki torrentu. atsiblokavimu tai kruvos, tik atsargiau naudodami visokius proxius ar kazka. siaip man klausimas ar nepazeidzia interneto tiekejai interneto ribojimo ir prieinamumo klausimais, gal as ten darbo tikslais kazka darau ir man trukdo? siaip matau www.uzdarbis.lt ir cia https://www.statymai.com/forum/lazybu-b ... lokavimas/ tie atblokavimo variantai gan geri, tik ne visada pokeriui jie man suveikdavo per telefona, kartais reik alternatyvius adresus naudot, ka turbut Linkomanija ir naudos artimiausiu metu.
cave_dweller 2019-01-17 09:15
Pasirūpink, kad tie dūmai ir liktų tavo nuosavybėje, o ne skverbtųsi į mano ir rūkyk iki pamėlynavimo
Smėlis 2019-01-17 09:31
Kaip ir kai kuriems kitiems, man labiau patiktų, kad linkomanijos apskritai nereikėtų. Už gero VPN kainą, Neflix išeina. Kai pradėjau naudoti Spotify, muzikos siuntimas tapo nereikalingas, nes iš esmės, viskas yra jame. Su labai retomis išimtimis. Bet tos išimtys dažniausiai ir taip nemokamai savo muziką platina kokiam SoundCloud. Žiauriai daug vilčių dėjau į Netflix, bet bent jau LTU kol kas turinio pasirinkimas tragedija. Baltarusijoje geresnis... Mielai pirkčiau ir Blu-ray (ar, idealiu atveju, skaitmenines kopijas). Jei tai ir galima padaryti su EN versijomis per Amazon ar kitur, tai jei noriu vaikams filmo su LT vertimu, tai lieka tik Linkomanija. Filmus kaip ir galima įsigyti kad ir Maximoj, bet tik DVD formatu. Kai turi 4k TV, tai net su geru upscaling DVD atrodo siaubingai. Žodžiu, kol neatsiras tikras Spotify atitikmuo filmams/TV, tol bus šikna. Bet to nesitikiu, nes turi visa industrija pasikeisti. Nežinau kaip Spotify su muzika tai pavyko. Toks jausmas, kad tik todėl, kad jie tai padarė pusiau iš pasalų. Visgi ar Spotify ilgai išgyvens dar klausimas. Pvz.,
SkaitytojasX 2019-01-17 10:34
Kiek pamenu, daug nulaužtų /piratinių žaidimu atžaista. Daugiausiai- diablo, starcaft, battlie field, ConterStrike. - iš šitų 4 - 3 šiais laikais nusipirkau (kaikuriuos po kelis kartus,naujas versijas ) ir tik dėl to kad vaikystėje juos žaidžiau. Nebučiau žaides jų- nebučiau dabar pirkes.
vazzy 2019-01-17 11:12
manau šita kova labiau propagandinė, kad mes kažką daromės, jeigu filmų kūrėjai nori kažką tikrai pakeisti tai ne į LM turi taikytis dabar, o į filmai.in, kurį naudoja visi, kuriem linkomanijos naudojimas yra nepatogus, negavo pakvietimų, nesupranta kaip ten viskas veikia. linkomanijos naudotojai tikrai apeis draudimus, nu nes jie taip išmokyti, tam jie ir naudoja ją, o filmai.in draudimas manau veiktų.
Šaras 2019-01-17 11:56
Visiškai sutinku. Šį mėn atsisakiau netflixo, nes visiškai nėra ką žiūrėt. Atrodo ten visko kalnai, bet greit supranti, kad 95% senienos arba durnos amerikietiškos laidos. Kas juokinga, kad net ir senienų ne visi sezonai, pvz. mytbusters gali žiūrėt tik 4-5 sezonus.
sub 2019-01-17 13:40
Dėl muzikos, tai Spotify/Soundcloud/Youtube man asmeniškai pilnai užtenka. Dėl fimų/serialų, tai kažkiek situaciją gelbsti Telios tiekama paslauga HBO. Netflix Lietuvos rinkai toks nykus sąkyčiau, kas buvo įdomu peržiūrėjau per psuę metų ir atsisakiau. Jeigu būtų kažkoks fimų/serialų servisas, kiap Netflix, tik skirtas Lietuvos rinkai, su vertimais kokybiškais - man būtų negaila skirti 10 eur ir daugiau į mėnesį.
Kirtiklis 2019-01-17 13:48
LM tik filmams buvo reikalingas siųstis, kol neatsirado filmai.in gerifilmai ir t.t kur net kaikurie kaip filmux.org gali nemokamai be jokių taškų žiūrėti. O dėl Muzikos - youtube + downloaderis, Ir volia, turi norima muzika, klipus ir visa youtube turinį telefone. Kodėl nenaudoju spotify ir t.t? Be ne visada tai geriausia, nes kai keliauji ar skrendi, nėra ryšio ar prastas ir trukinėjantis. Jei esi kitoje valstybėje, per neryšio zonas važiuoji, ar net paprasčiausiai taupai bateriją ( mobilus ryšis greičiau iškrauna). P.S. The Walking Dead - Vasarį, Game of Thrones - Balandį, tai lankomumas kur bus šie padidės 50% minimum. O kada Lietuviška Tv rodys? Rudenį.
Litraz 2019-01-17 14:19
Nebandet prisijungt? Siandien bandziau - neduoda
ramūnas.atkočius 2019-01-17 14:45
Taigi yra TVPlay premium kažkoks, ale yra ir Lietuviško turinio (10 metų senumo 6-7 imdb reitingo). Iš kitos pusės, gal mažiau žiūrint filmų ar serialų, daugiau pridėtinės vertės sukurtume, kiap tauta, daugiau uždirbtume ir galėtume nusipirkti kažką legalaus, o nusipirkę - tuo mėgautis. Dabar gi sunku kažkuo mėgautis,kai viskas yra kaip ant delno linkomanijoj nemokamai. P.S Aš naudoju ororo.tv - susimokėjau už du metus į priekį, angliškam turiniui patogiau nei linkomanija. Linkomanija tik del vaiku turinio.
Berserkas 2019-01-17 15:46
Time to Generate a .onion with a Given Number of Initial Characters on a 1.5Ghz Processor: characters | time to generate (approx.) ------------------------------------------------------------------- 1 | less than 1 second 2 | less than 1 second 3 | less than 1 second 4 | 2 seconds 5 | 1 minute 6 | 30 minutes 7 | 1 day 8 | 25 days 9 | 2.5 years 10 | 40 years 11 | 640 years 12 | 10 millenia 13 | 160 millenia 14 | 2.6 million years
Berserkas 2019-01-17 15:50
Nes vyksta DDOS atakos.
Berserkas 2019-01-17 16:02
Mažiau filmų ir serialų žiūrint didesnę pridėtinę vertę sukurtume? Daugiau uždirbtume? Dabar sunku kažkuo mėgautis? Aš manau atvirkščiai. Ką tu turi omenyje, kad Linkomanija tik dėl vaikų turinio? Gal nemoki ieškoti? Dauguma vis dar nemoka net Google naudotis. Tame ororo.tv gero turinio net nėra. Ir aš nenaudoju Linkomanijos, Torrent.ai asmeniškai labiausiai patinka dėl filmų, serialų. Dabar bendradarbiauja su Filmai.in, Filmai.in turi nemažai vertėjų, o Torrent.ai įgarsintojų, pora kaip prof. įgarsinimu.
Litraz 2019-01-17 16:47
Kol nebus adekvaciu algu lietuvoje, nezadu moketi uz dauguma filmu ar zaidimu, kai reikia 4 asmenu seimai Panevezyjevpragyvent uz 900 eur