„Linkomanijos“ likimas nuspręstas: nuo šiandien turi prasidėti pilnas jos blokavimas, tačiau kuo tai baigsis iš tikrųjų - visiškai neaišku

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

robertasdd 2019-01-17 20:08
cia daugmaz visas legalus (prieinamas lt) turinys aprasytas: kinfo.lt/filmai-ir-serialai-internetu-legaliai-ieskome-optimalaus-varianto/
amas 2019-01-17 20:46
Komentaras ištrintas dėl kalbos cenzūros.
jonciux 2019-01-17 22:33
Tas MRU Kiškis gerų minčių ir nuorodų pridėjęs.. https://www.peticijos.lt/visos/75069/li ... eteisetas/
Kirtiklis 2019-01-18 00:58
Pastebėjau šitą, kad filmai.in ir torentai kaip broliai tampa. Šeip gerai įgarsina "Anglis" , senai jau tai daro, man atrodo pirma kartą išgirdau gal 2008 , tai atrodo lyg profesionalas.
vanduo4 2019-01-18 01:26
Vakar prisijungti nėjo, bet šiandien per Vokietiją veikia puikiausiai; - Beje pati "linkomanija" norodo ką daryti norint
Berserkas 2019-01-18 08:15
Vyksta DDOS atakos, tarpais kai kurie gali prisijungti. Nes pabandžiau su Tele2 prisijungti ir vis vien neleido nors tas įstatymas jiems negalioja.
sub 2019-01-18 08:46
Kirtikli, Spotify premium nariams siūlo galimybę naudotis offline servisu, tokiu atveju tereikia turėti vietos telefone ir tu gali parsisiūst gal ir šimtus tūkstančių kūrinių. Aš susikuriu playlistus po kelis šimtus dainų ir jei žinau, kad keliausiu kažkur lėktuvu, juos parsisiunčiu ir padarau Spotify offline režimu. Ką dar siūlo Spotify tai geros kokybės offline muzika. Youtube ripinimas, kokai kokybė ten būna?
Sebastianas 2019-01-18 11:29
Ot, tai sunku bus žmonėms arba DNS adresą (Cloudshar'o kokį) pasikeisti, arba įsidiegti TOR naršyklę. Tas pats kaip su internetiniais kazino. Kaip lošė, taip loš, kas norės. Jei jau labai nori jie kovot su tokiais tinklapiais, tai tegul bankams uždraudžia bet kokį tarpininkavimą pervedant pinigus už serverių išlaikymą. Atkris 80 proc. vartotojų mano nuomone. Juoba, kad visos banko sąskaitos yra parašytos pinigų pervedimo formose Bet koks čia gali būti kovojimas, kai pavyzdžiui ACME Films Lithuania pati parašo, tarkime į torrrent.ai ar linkomanija, kad kurį laiką neplatintų filmo A ir B, kol jis bus rodomas kine. Ir, bent jau tose svetainėse jis nėra platinamas. Tai com'on. Kas čia yra?
jonciux 2019-01-18 13:28
nu va ddos'inimas baigės dabar jau normaliai veikia, megztukui gal pinigai baigės ddos atakų užsakymui
ramūnas.atkočius 2019-01-18 13:54
Nesupratai, ką norėjau pasakyti. 1. Linkomanija naudotis nėra labai patogu, reikia siųstis ir t.t. Žymiai patogiau netflix, bet ten yra mažiau turinio. Man asmeniškai kainos, kokybės ir patogumo santykis yra ororo.tv, ne todėl, kad aš nemoku rasti Linkomanijoj, o todėl, kad man patogiau žiūrėti per naršyklę (nieko neinstaliavus ir t.t.). 2. Deja, vaikų turinys malonesnis yra lietuviškas, o čia jau alternatyvų linkomanijai mažiau, todėl smagu,kad jo ten yra. 3. Kas liečia dėl pridėtinės vertės, tai žmonėms prie ruso buvo geriau,nes galėjo iš darbo prisivogti ko širdis geidžia, bet ar buvo efektyvumas? Ar negeriau modelis, kuomet visi dirba gerai apmokamą darbą ir gali įsigyti tai ko reikia ir t.t. 4. Dėl mėgavimosi. Visuomet džiaugsmą didesnį sukelia daiktai, kurių neturi, sieki, svajoji, lauki ir t.t. Jeigu tau reikia daikto, turi belenkiek pinigų, nuėjai ir nusipirkai.. O jeigu tu neturi pakankamai, tu domiesi, svarstai, skaičiuoji, planuoji, renkiesi tą daiktą, kuris tau atneš daugiausiai naudos ir džiaugsmo. Atsimink vaikystę, ką reiškia džiaugtis paprastais dalykais ir kaip dabar vaikai turi viską ko užsigeidžia, nebesugeba tuo džiaugtis. Čia ir panašiai. Kitas tą patį filmą žiūri 5 kartus, nes jis jo norėjo, nusipirko. O kitas, kuris gali dykai gauti visus įmanomus variantus, tiesiog paskęsta toje galybėje, visur skuba ir nebesimėgauja.
ramūnas.atkočius 2019-01-18 14:02
Ką noriu pasakyti, jog visada idealiam pasaulyje ya du keliai. Arba užsidirbti ir nusipirkti, arba pavogti. Kiekvienas renkasi tai, kas paprasčiau ir pagal sąžinę. Deja, Lietuvoje, labai dažnai nusipirkti išvis neįmanoma, ne kiek dėl pinigų stygiaus, kiek pasiūlos nebuvimo, todėl atsiranda tik vienas kelias - vogti, bet tai net nėra tikra vagystė, nes jeigu nebuvo pasiūlos, tai neprarado ir pajamų. Visgi, priklausomai kaip vertini savo laiką ir darbą, kokias turi pajamas. Man asmeniškai patogiau žaidimą nusipirkti, negu hackinti, crackinti ir t.t. nes aš vertinu savo laiką ir nervus, be to džiaugiuosi parėmęs kūrėją.
tomas.gričius 2019-01-19 03:15
Su savo tom nesamonem.. fotosho[/win ir kitu programu muzikos pilna piratebay.. Tiesiog kazkokiam debilui uzkliuvo LM.. tuos visus ju "blokavimus" galima apeit greciau nei parasyt fb komentara.. Tiesiog teisejei ir teismai neturejo is ko pasipelnyt. Del muzikos.. patys autoriai kelia dainas i youtuba/lm.. tai ka db gal jau ir youtuba "blokuos? ar isvis uzdraust interneta kaip pietu korejoj?
tomas.gričius 2019-01-19 03:33
Kokias čia pievas šneki? Kokia šūdo užvarotjei? LM pilna LT/EN/RU filmu ne vien tik LT.. žmones siunčiasi filmus nes tarkim i okia iškila ar i TV kokiam kaine nuvažiave gali pažiurėt. Beto ant kiek tupas turi būt jei žiuret filma 5 kartus kuris vetas 0 balu? Sakai žiūri, nes nusipirko.. tai ka man dabar daryt jei as tarkim koki avatara pažiurejau 5 kartus?? Dėl programu yra toks dalykas kaip piratebay.. nei amerikonaj neužblokave ju.. čia tas pats kas uždraust interneta... Aš tarkim atsisiunčiu koki game ar filma, patinka ok perku nes noriu paremt kurėjus. Tikrai ne 1 produkta turiu nusipirkes bet nei aš nei kas kitas tikrai žada mokėt už nieko verta produkta. Nebent neturi kur pinigu dėt.. Aišku yra ne 1 toks kuris nei centu nepareme to vertu kurėju, bet čia jau ju pačiu sažines reikalas.