„Linkomanija“ neveikia, nors jos dar niekas neblokuoja: kas vyksta?

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Litraz 2019-01-18 14:28
Tai kad vakar po 23 val buvau prisijunges
Wolfy 2019-01-18 14:59
Šiandien vis dar dosina, bet jau veikia gana normaliai puslapis.
Kirtiklis 2019-01-18 15:06
Ką tik isijungiau, veikia viskas. Patys LM FB puslapyje pasakė - vyksta DDOS atakos prieš puslapį. Tik va man labai įdomu, ar čia LATGA legaliai elgiasi siųsdami DDOS, nes kiek žinau už tokius dalykus baudos kvepia. Ar čia jau laukiniai vakarai patapo ir galimas linčo teismas puslapiui?
Montis 2019-01-18 15:11
Kirtiklis - sunku net įsivaizduot, kad LATGA taip galėtų daryt. Labiau tikėtina, kad konkurentai, nes kad dienos pasirinktos labai tikslingai - tai faktas. Ir dienos pasirinktos turbūt pačios geriausios tikslui pasiekt - kažkiek žmonių neprisijungė ir pagalvojo, kad jau blokuoja, nors tas ir netiesa, bet žalą tinklapiui vis tiek daro, nes žmonės gali būt, kad tokiu atveju nueina į kitą tokio pobūdžio svetainę.
Kirtiklis 2019-01-18 15:22
Gal konkurentai. Bet gal ir LATGA, juk jiems LM priešas nr1, su kuriuo kariavo begalė metų ir LM net nesiruošia kapituliuoti. Tai kodėl gi ne? Juk LM yra kaip viduramžiais - už įstatymo ribų, nelegalus, piratinis kenkėjiškas tinklas. Tai kodėl nepasinaudoti ir nešvariais būdais, kad tik įveikti jį. O dar prisimenat buvusį LANVA vadovą "Megztuką" , kuris pardavinėjo narkotikus ir įkliuvo? Kas galėjo pagalvoti, kad kovotojas su piratais, pats užsima nelegalia veikla, kurį tiesiogiai kenkia žmonėms ir dėl to jie miršta? O ne parsiustas filmas, kuris kiek žinau dar nieko nenužudė ir nesugadino sveikatos.
amas 2019-01-18 15:46
Veikia
HardAxe 2019-01-18 17:52
O gal jis tik žolę pardavinėjo? O pasak t.lt vartotojų komentarų kanapės tai čiut ne vitaminas
R35P3CT 2019-01-18 18:36
Veikia. Ir be DNS pakeitimo, VPN, ar TOR'o. Nieko keist neprireikė
lizunas 2019-01-18 18:39
Jį su koksu pagavo, atrodo. Ir jis šiuo metu laisvas, išėjęs įkūrė kitą įmonę, pavadinimu INAC, tą pačią, kurios reklama visad eina prieš filmą. Kino teatre sako "Nebūk vagis, žiūrėk legaliai" Tai aš nelegaliai kine žiūriu, jog ten reiktų rodyti tokias reklamas???
R35P3CT 2019-01-18 19:19
Beje LATGA rekvizituose labai jau padaugėjo Votes į minusą , kaip sakant po viena žvaigždutę chebra paspaudinėjo.
bahuriux 2019-01-18 21:28
"NEBŪK (biški) VAGIS - PIRATAS, BŪK STAMBESNĖ ŽUVIS - NARKODILERIS!" Štai kas turi mus mokyti dorai gyventi. Ai ir musų valdžia taspats, jų šūkis galėtu būti, "LYSK IŠ ŠEŠĖLIO - LEGALIZUOKIS (kol mes dalinamės atkatias ir imam kyšius)".
Berserkas 2019-01-18 22:28
Ką tik nuėjau prisidėti https://rekvizitai.vz.lt/m/en/company/l ... _agentura/
immortallt 2019-01-19 11:42
bahuriux, valdžioje max 300 mln eurų teoriškai įmanoma nusukti, visuomenė nusuka mažiausiai 5mlrd eurų mokesčių. Ir valdžioje žmonės ne iš Marso, o iš mūsų visuomenės. Kol nepasikeis visuomenė, tol nepasikeis valdžia. Po galais, krūva žmonių, kurie sutinka, kad Zuokas pinigus vogė, masiškai, bet už jį balsuoja, nes neva jis kažką ir darė. Visi žino, kad mūsų kontrabandininkai, kurie net šunis tarnybinius šaudo, bet vis tiek balsuoja. Uspaskis, Karbauskis, Paksas - krūva aiškiai žinomų nesąžiningų ar su rusais akivaizdžiai susijusių personų, už kuriuos balsuoja daugiau nei pusė svieto - visuomenė niekada neturės geresnės valdžios nei nusipelno. O dėl linkomanijos ir piratavimo - lai pasiūlo legalią alternatyvą už protu suvokiamą kainą. Kas dar siunčiasi muziką, kai atsirado spotify ir normaliai veikiantis youtube? Naudojuosi pats netflix, bet tenka naudotis ir linkomanija. Po galais, kartą buvo taip, kad norėjau nusipirkti žaidimą, bet dėl krūvos pridiegtų apsaugų, net sumokėjus pinigus, lengviau buvo parsisiųsti nelegaliai ir įsirašyti, nei pasileisti legalų.
soulshot 2019-01-19 12:21
Yra DNS keitimas ir dzin tie blokavimai...
Interasantas 2019-01-19 12:52
Dėl leagalių alternaryvų. Taip, spooty ir youtube patogūs, bet ką daryti, kai klausaisi skaitmeninės lossless CD ir LP ripų? Šioje vietoje Linkomanija ir kiti nepralenkiami patogumu, nes tiesiogiai kiek teko ieškoti savo mylimų atlikėjų puslapiuose ir kitose platformose, gali nusipirkti dainas formatu Flac, tik nėra priedėlio LossLess, bet kai nusiperki mėgstamiaisią dainą pabandymui ten už kelis dešimtis centų ar užklausi tiesiogiai per kontaktus, tie pasiūlymai tik mp3 kitu formatu... Niekur neteko rasti legalios kopijos, kuri būtų dinamiškai neperspausta (LP) ar priimtina dinamika ir geru detalumu (CD, bet mažuma atvejų). Deja neradus patogios alternatyvos, tenka parsisiųsti fizinę kopiją, kur vis tiek teks skaitmenizuoti ir paguldyti į PC, nekalbant, kad jos teks laukti nuo kelių iki 30dienų. Bene visa muzika studijoje puikia dinamika atgula laikmenoje iš kurios kepami fiziniai ir perspaustos patogios alternatyvos, kai galėtų atsirasti, kiek įmanoma mažiau koreguotos versijos internete, kad ir už didesnę, nei CD kainą. Bet...
lizunas 2019-01-19 13:55
CD pigiau kainuoja, nei serveriai Daigiau visiems pelno
AAA000 2019-01-19 19:22
kaip ten su tuo atomines uzdarymo islaidu milijardu litu, kur nesugebejo net popieriu parasyt kur isleido? + trejeta milijardu itartinai isleido su popieriais... sakai tik 300 milijonu tegali? tu gal is medzio iskritai nesenai kai banana valgei? pagrindiniai didieji vogimai tai valdzia + epizodiskai dalyvaujantys pilieciai kaip dalininkai. kuriems valdzia leidzia prisidet prie vogimo del pvz to, kad susije su valdzia giminaiciai, arba valdo reikiamus vogimui resursus - reikalingus valdzios vogimo schemai. ir beja mokesciu nemokejimas, kuriuos tu cia itraukei greiciausiai - nera vogimas. tai tiesiog nenoras vykdyt prievoles - kitaip sakant nenoras socialiai vergaut ir tiek. tai irgi nusikaltimas (nesidalinimas su visuomene) - bet tai nera vogimas. valdzia mokesciu pati negeneruoja - ji juos tik renka. visa ju nelegali veikla automatiskai vogimas. skiriasi nusikaltimo laipsnis. neadekvatus protiskai buhalteriai tik tegali tai lygint kaip lygiaverti vogima. valdzia is esmes isvis nera reikalinga kaipo tokia. bet kai visuomene nera tobula - atsiranda ANTRINIS poreikis isivest taisykles, ir kad jas kazkas priziuretu - atsiranda butinumas valdziai. bet tai yra PARAZITINE struktura. o tu savo paistaluose aiskini kad parazitai ir nesiotojai yra vienodo indelio dalyviai...
Pumper 2019-01-19 20:12
Na, ne vien mokesčių vengimas tuos nuostolius sudaro. Absoliuti dauguma tų šešėlininkų ir vokelinių ima bedarbių pašalpas, gauna komunalinių lengvatas, nemokamą gydymą, nemokamą vaikų maitinimą mokyklose ir visa kita, ką kompensuoti turi sąžiningi gyventojai, t.y. jie ne tik kad "nenoras vykdyt prievoles", bet ir tas pats vogimas tik mažesniu mastu asmeniui, bet kai jų tiek daug, tai susidaro milijardinės sumos.
Instruktorius 2019-01-19 20:39
Linkomanija man pav. yra informacijos saltinis, kur as ziuredamas filmus kaikuriuos po 10 kartu ir daugiau prapleciu savo pazinimo pasauli. Kiek imanoma nueinu ir I filmus kinoteatre. Jei reiketu susimoketi uz visa tai ka ten maciau, reiktu emigruoti is Lietuvos nes tiek negaliu uzdirbti. Uztai linkomanijos uzdarymas kaip laisves atemimas ikalinimas. Uztai vpn ir kiti dalykai dabar irgi jau bus zinomi, kuriu gyvenime nereikejo. Laisve nera nemokama.
AAA000 2019-01-19 20:46
tik nereikia cia kist pasalpiniu ir bedarbiu su tom "lengvatom". jokios ten nelengvatos. ten tik mokestines vartojimo dalies grazinimas. ir tai nepilnai. biudzetui tai visiskai neturi jokios tiesiogines itakos. jis vistiek dar gauna is to nauda, o ne nuostolius - nes tos sumos per mazos. cia gal vienintele vieta - kur realiai turtingieji netiesiogiai dalinasi su ubagais. per valstybes perdalijimo sistema. jei tu galvoji, kad cia vogimas - tai irgi silpnoka su mastymu tamstai yra mokestine riba, tik nuo kurios prasideda perteklinis eikvojimas. ir ji nera nulis euru. ji grubiai yra apie 30% nuo surenkamu mokesciu vidurkio vienam pilieciui. jei pasalpu asmeniu ismokama maziau nei si riba - jis biudzetuio daro pridetine vidurkine verte net jei ima pasalpas ir tas "lengvatas". zala atsiranda kai virsija. o virsija paprastai butent turtingesnieji pilieciai - nes gydosi kokias nors sudetingesnes ligas, brangesnes sanaudos, gauna kokias nors solidesnes priemokas. ubagai paprastai net iki pensijos nedatempia - uzsilenkia - ne tik kad ten kazkokiom lengvatos spes pasinaudot... apie kurias net daznai nezino ar nemoka pasinaudot - vien del nerastingumo pvz. as pvz esus susidures ir dabar su nerastingais zmonemis - turi piliecio statutas - o paraso padet ar savo pavardes parasyt nemoka... reikia tikrint nevisaliaudines, o isimtiniu teisiu lengvatas ar atleidimus nuo mokesciu ir pan. va sitie daro esmine zala valstybei. bet situ kazkodel negaudo... ir viska suvercia "seseliui ir vokeliams" tai kame cia reikalas? gal pirma issigryninam reikala iki galo - o ne bezdzioniu lygio visaliaudines propagandines demagogijas varinejam... ----------- jo jo - milijardines sumos... tu gal skirk elementaria apyvarta nuo realiu mokesciu pirmai pradziai. o tada jau rasinek komentarus sita tema... cia taspac kaip versle, apyvarta gali but milziniska - o realus pelnas vos ne nulinis ar net minusinis. tik siuo atveju savokos skiriasi. ir atskaitos ribos kitos. tie kur yra ne valdzios parazitai - tokiu savoku kaip "bendras seselis" "seseline ekonomika" ir pan - nevartoja isvis. tokias savoks naudoja tik vagys-populistai (ar ju atstovai viesai nuomonei pareikst) arba debilai (tipo buhalteriai ).