„Creative“ pristato naujas ausines žaidėjams  (0)

Pasaulinė įrangos skaitmeninėms pramogoms kūrėja „Creative“ pristatė tris žaidimų mėgėjams skirtus naujus ausinių modelius su „X-Fi“ technologija. Naujosios USB ausinės užtikrina ne tik itin tikrovišką erdvinį garso atkūrimą žaidimuose ir filmuose, bet ir aukščiausios kokybės bendravimą per mikrofoną internetu.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Creative USB Gaming Headset HS-950“ yra privalomos kiekvienam žaidėjui, nepriklausomai nuo to, kur jis žaidžia – namuose ar turnyruose. Su šiomis ausinėmis erdvinio garso įspūdis yra absoliučiai naujas ir dar nepatirtas. „X-Fi“ technologija padeda garsams sklisti erdvėje aplinkui ir žaidžiant atkuria garsus itin tikroviškai, o EAX garso efektai padeda nustatyti priešo buvimo vietą ir jį sunaikinti. Šios lengvos ir lanksčios, minkšta danga padengtos ausinės izoliuoja nuo išorinių garsų ir užtikrina maksimalų komfortą net ir ilgiausių žaidimų sesijų metu, tuo tarpu triukšmą filtruojantis mikrofonas garantuoja garso aiškumą. Ausines paprasta prijungti prie USB jungties kompiuteryje.

„HS-950“ techninės charakteristikos:

Ausinės:

Garsiakalbiai: 40 mm neodiminis magnetas;
Dažnis: 20 Hz – 20 kHz;
Varža: 32 omai;
Jautrumas: 105 dB/mW (1 kHz dažnio).

Mikrofonas:

Triukšmo filtras;
Dažnis: 100 Hz ~ 16 kHz;
Varža: < 2,2 kiloomai;
Jautrumas: -42 dBV/Pa (1 kHz dažnio)

„Creative Fatal1ty USB Gaming Headset HS-1000” yra kartu su legendiniu žaidėju „Fatal1ty“ suprojektuotos ausinės. Jas naudoja ir pats čempionas, o tai įrodo jų kokybę, tinkamą ir profesionalams. Galinga „X-Fi“ technologija išdėsto garsus erdvėje, kas itin praverčia dalyvaujant mūšiuose. Kartu su EAX garso efektais „HS-1000“ garantuoja, kad tūkstančiai kovos garsų bus dar tikroviškesni. Lengvas ir lankstus lankelis virš galvos ir minkštas vidinis ausinių paviršius užtikrina didžiausią komfortą ilgai žaidžiant, o integruota garso kontrolė leidžia efektyviai valdyti garsą. Nuimamas mikrofonas su triukšmą filtruojančia technologija užtikrina optimalų veikimą intensyviose komandinėse varžybose. „HS-100“ yra geriausias sprendimas profesionaliems žaidėjams, o prie USB jungties ausines paprasta prijungti.

„HS-1000“ techninės charakteristikos:

Ausinės:

Garsiakalbiai: 40 mm neodiminis magnetas;
Dažnis: 20 Hz – 20 kHz;

Mikrofonas:

Triukšmo filtras;
Dažnis: 100 Hz ~ 18 kHz.

„Creative Digital Wireless Gaming Headset HS-1200“ su USB jungtimi yra panaudota naujausia bevielė technologija, taip užtikrinant aukščiausios kokybės „Xtreme Fidelity“ garsą ir maksimalų komfortą intensyvių žaidimų sesijų metu. Šios ergonomiškos, bevielės žaidimų ausinės su „X-Fi“ technologija garantuoja skaidrų kaip krištolas garsą bei tikslius, pozicinius garso efektus, kuriuos atkuria galingi neodimio garsiakalbiai. Papildomą funkcionalumą užtikrina aukščiausios klasės triukšmą filtruojantis mikrofonas, kuris leidžia kontroliuoti veiksmą vos tik to prireikia. Nuotolinio valdymo įrangą yra itin paprasta prijungti naudojantis USB jungtimi kompiuteryje.

„HS-1200“ techninės charakteristikos:

Skaitmeninė bevielė technologija: 2,4 GHz;
Diapazonas: iki 22 m;
Pakrovimas: per USB;

Ausinės:

Garsiakalbiai: 40 mm neodiminis magnetas;
Dažnis: 20 Hz – 20 kHz;

Mikrofonas:

Triukšmo filtras;
Dažnis: 100 Hz ~ 16 kHz.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (0)

Susijusios žymos: