Kodėl Vernee telefonai yra išskirtiniai: neeilinis kompanijos tikslas būti nepakartojamiems arba mirti! (Video)  (2)

Prietaisų dizainas yra labai svarbus veiksnys, lemiantis vartotojų pirkimo elgseną. Ir tai taip pat pasakytina apie išmaniųjų telefonų pardavimus. Pavyzdžiui, „Samsung Galaxy S5“ nebuvo perkamas gerai, nes jis priminė S3 ir S4 dizainą. Tai nulėmė įmonės direktoriaus pakeitimą. Sekančio flagmano S6 dizainą gamintojas pakeitė iš esmės, todėl pardavimų kreivė šovė aukštyn.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Tas pats nutiko ir su „iPhone“. Daugelis „Apple“ gerbėjų skundėsi, kad nors „iPhone 7“ aparatūros dalis yra patobulinta, tačiau išvaizda jis labai panašus į savo ankstesnės kartos pirmtakus.

Dabar išmaniųjų telefonų išorės homogenizavimas (sudėties suvienodinimas) tampa vis labiau paplitęs.

Paimkite „OnePlus 3“. Jo priekio viršutinė pusė atrodo kaip OPPO, pradžios mygtukas – kaip „Meizu“, dvi antenų juostelės turi HTC dizainą, kyšanti galinė kamera yra panaši į „Huawei“, o garsiakalbis ir USB jungtis primena „iPhone“ pritaikytus sprendimus.

Jei ant dangtelio nebūtų logotipo, jūs tikrai neatspėtumėte kurio gamintojo šie produktai yra sukurti:

Šio homogenizavimo priežastis yra tai, kad vartotojai teikia didesnę reikšmę konfigūracijai nei išvaizdai, ir kad dauguma išmaniųjų telefonų kūrėjų, siekdami maksimalaus pelno, nenori skirti savo laiko ir lėšų prietaisų dizainui.

Galų gale, ne visi vartotojai supranta dizaino ir estetikos svarbą. Rezultatas – tampa vis sunkiau ir sunkiau rasti klasikinės išvaizdos išmanųjį telefoną, pvz. kaip „iPhone 4“.

Gamintojai siekdami pritraukti vartotojus turėtų pasikliauti ne tik konfigūracija ir kainodara. Tiek iš trumpalaikės, tiek iš ilgalaikės perspektyvos, tai yra žalinga šios pramonės šakos plėtrai. Vieną dieną vartotojai patirs estetinį nuovargį. Ir kuo tada gamintojai vėl pritrauks pirkėjus? Jei šis reiškinys ir toliau tęsis, vartotojams liks vis mažiau pasirinkimo.

Geros naujienos yra tos, kad vis dar yra keletas gamintojų, pvz. „Vernee“, kurie nori pritraukti vartotojus, kurdami patrauklius išoriškai modelius, pvz. „Mars“.

„Vernee Mars“ priekis yra „švarus“ ir simetriškas (horizontaliai ir vertikaliai), su fiziniais mygtukais ir logotipu. 2.5 D ekranas turi suapvalintus kraštus ir kampus. „Due to Gel Suspension“ technologija ir itin plonas 1 mm rėmelis lėmė, kad ekrano ir korpuso ploto santykis siekia 81 %.

Pirštų atspaudų jutiklis yra dešinėje pusėje, o galinis dangtelis ir korpusas pagamintas iš 6000 serijos orlaivių klasės aliuminio lydinio, naudojant 18 gamybos procesų. Nano purškimo ir anodavimo dažymo procesai dangtelį padarė tvirtu ir puošniu. 7.6 mm storio korpuso paviršius apdorojamas su Nr. 220 cirkoniu, o suapvalinti kraštai prisideda prie patogios naudojimo patirties sukūrimo.

Be nuostabaus pramoninio dizaino „Vernee Mars“ taip pat gali pasigirti tuo, kad yra vienas iš pirmųjų išmaniųjų, atnaujintų iki „Android 7.0 Nougat“. Tai reiškia, kad jūs galite gauti visas naujas funkcijas, pavyzdžiui, nuleidžiamus nustatymus, ekrano padalijimo režimą, greitą programėlių perjungimą ir t. t.

Ar pasiteisins tokia „Vernee“ strategija, parodys laikas, tačiau kompanija deda labai daug lūkesčių į Europą, kurios gyventojams organizuojamos net ir specialios „Vernee Mars“ akcijos - apie jas jau rašėme straipsnyje Kinai Europoje kelia bangą: išskirtinis „Vernee Mars“ išmanusis jau gavo „Android 7.0“ ir ta proga jį galima įsigyti su 80$ nuolaida arba gauti dovanų (Video)

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: TOPCOM
TOPCOM
(11)
(3)
(8)

Komentarai (2)

Susijusios žymos: