Tik 22€! Rankinis, skaitmeninis osciloskopas – fantastiškas daiktas elektronikos mėgėjams, auto diagnostikai ir meistrams  ()

Super gera kaina

Ribotas kiekis

Ypač kompaktiškas ir funkcionalus


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

   
Rekordinė kaina!

Portabilūs, rankiniai, skaitmeniniai osciloskopai

39,99 € -18,24 € 39,99 €

21,75 €

Imu!

iš Vokietijos

46 %​ nuolaida

ribotas kiekis

nemokamai pristatys į Lietuvą per 10-25 d.d.

Visus mokesčius sutvarko Cafago

Svarbu: šiuo metu šie superfunkcionalūs osciloskopai parduodami už ypatingai žemas kainas, saugus ir greitas pristatymas į Lietuvą. Jau sutvarkyti visi mokesčiai.

Šis skaitmeninis osciloskopas yra kompaktiško dydžio - tik 99 * 68 * 20 mm, sveria 100 gr. Su 2,8 colio spalvotu ekranu.

Nors labai kompaktiškas, tačiau sugeba atlikti įvairius matavimus, štai keletas svarbiausių specifikacijų: 200kHz; 2,5MS/s; X1:±40V (Vpp:80V); X10: ±400V (Vpp:800V); Vertikalus jautrumas/Div 20V/Div (1-2-5 žingsniais); Laiko intervalai: 10μs/Div-50s/Div (1-2-5 žingsniais) ir t.t.

Labai šaunu, kad ryškiame spalvotame ekrane pavaizduojami visi išmatuoti duomenys. Viskas sukonstruota taip, kad standartiniam matavimui užtenka vos vieno mygtuko paspaudimo. Su keliomis paleidimo funkcijomis (vienguba, įprasta, automatinė) galima laisvai naudoti tiek periodiniams analoginiams, tiek neperiodiniams skaitmeniniams signalams. Ant korpuso yra visi reikalingi valdymo mygtukai.

Prietaisas su 1000 mAh ličio baterija, kuri įkraunama su pakuotėje esančiu USB laidu, kuriuo taip pat atliksite ir programinės įrangos atnaujinimą. 

Išskirtinis pasiūlymas elektronikos mėgėjams, auto diagnostikai ir meistrams. Labai tinka komunaliniams matavimams, „pasidaryk pats“ mėgėjams, automobilių remontui, buitinės technikos remontui, tyrimams ir mokymams, lauko įrangos priežiūrai ir kt.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(6)
(3)
(3)

Komentarai ()