[Vokietija!] Fantastiškų galimybių ir kainos aukšto slėgio plovimo mašina - nuvalys tai, kas atrodė neįmanoma. Ribotas kiekis  ()

Puiki kaina!

Iš Vokietijos sandėlio

Ribotas kiekis


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

   
Rekordinė kaina!

Aukšto slėgio plovimo mašina

135,99 € -71 € 135,99 €

64,99 €

Imu!

iš Vokietijos

53%​ nuolaida

ribotas kiekis

nemokamai į Lietuvą pristatys per 3-5 d.d.

Visus mokesčius sutvarko Cafago

Svarbu: šiuo metu aukšto slėgio plovimo mašina parduodama už mažiausią kainą ir tiesiai iš Vokietijos sandėlio, tad greitas ir saugus pristatymas į Lietuvą. Visi mokesčiai jau sutvarkyti. Liko paskutiniai vienetai!

Žemiau pateiktose nuotraukose galite matyti esmines savybes, jungtis ir specifikacijas.

Kuo pasižymi ši aukšto slėgio plovimo mašina?

Viena iš puikių savybių yra ta, kad pakuotėje yra visi reikalingi komponentai, tad mašina galima naudotis iškart išėmus iš pakuotės.

Labai greitas sujungimas. Su 1/4 colio jungtimi, kuria lengva prijungti naudojant pridedamus ilgintuvus arba kitą 1/4 colio greitojo prijungimo priedą, o kampas yra reguliuojamas; varinės jungties konstrukcija, nėra nuotėkio.

Aukštos kokybės nerūdijančio plieno korpusas, patvarus ilgam naudojimui; su 4 ratukais, kad padidintų mobilumą, pagerintų valymo darbų efektyvumą, sutaupytų pastangų ir laiko.

Net 42 cm valymo paviršius garantuoja komercinio lygio valymo plotą; suderinamas su slėginiais plovikliais iki 4000 PSI, o reikalingas minimalus slėgis yra 2000 PSI.

Dviejų aukšto slėgio besisukančių purkštukų ir didelio tankio šerelių dėka galima efektyviai pašalinti sunkiai įveikiamas dėmes, likusį kelio purvą, smėlį, lengvą purvą, alyvos ir kuro teršalus, ir kitus nešvarumus.

Tinka valyti didelius plokščius paviršius, pvz., važiuojamąsias dalis, grindinį, keraminių plytelių grindis, terasas, denius, tinką, cementines grindis ir kitus plokščius paviršius, tinka naudoti namuose ir komerciniais tikslais.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(1)
(2)
(-1)

Komentarai ()