[Puiki kaina!] Nuo saulės įkraunama, pilnai automatizuota ir nuostabių galimybių drėkinimo sistema  ()

Puiki kaina

Fantastiškos galimybės

Pilna automatika

Greitas ir saugus pristatymas

Ribotas kiekis


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

   
Rekordinė kaina!

Automatizuota lašelinė drėkinimo sistema

(vienu metu 30 augalų priežiūra)

145,99 € -81,84€ 145,99 €

64,15€

Imu!

iš Kinijos

ribotas kiekis

nemokamai į Lietuvą pristatys per 11-18 d.d.

Visus mokesčius sutvarko Cafago

Svarbu: šiuo metu Cafago šias sistemas parduoda už ypatingai žemą kainą. Greitas ir saugus pristatymas į Lietuvą, sutvarkyti visi mokesčiai.

Paskubėkite pasinaudoti proga, nes už tokią kainą išparduodami paskutiniai vienetai.

Kuo pasižymi šios automatizuotos ir nuo saulės įkraunamos drėkinimo sistemos?

Tai yra ypatingai fantastiškos kainos ir galimybių sistemos, kurios leis drąsiai jaustis išvykstant ilgesniam. Su šiomis sistemomis galėsite sau ramiai atostogauti, nes žinosite, kad augalai bus automatiškai palaistyti. Ar jie būtų balkone, sodyboje, šiltnamyje ar dar kitoje vietoje. Sistema pilnai automatizuota ir pritaikyta naudoti tiek kambario, tiek lauko sąlygomis. Tereikia pakankamos vandens talpos ir pritvirtinti saulės panelę saulėtoje vietoje.

Šiame straipsnyje pateiktose nuotraukose galite matyti esmines savybes ir labai išsamias specifikacijas rasite paspaudę šią nuorodą.

Būtina pažymėti, kad komplektas atkeliauja labai gausus ir su visais reikalingais priedais. Telieka jį sujungti ir iškart galite naudoti.

Kiekviename rinkinyje yra visi reikalingi komponentai, skirti laistyti iki 30 augalų, įskaitant 5 m pagrindinį vandens vamzdį ir 30 m vandens paskirstymo vamzdžius.

Automatinė laistymo sistema yra maitinama saulės energija (18V 10W, su 5 metrų maitinimo laidu iki kontrolerio-kompiuterio), todėl tai yra ekologiškas ir ekonomiškas sprendimas patenkinti jūsų drėkinimo poreikiams. 

Viskas valdoma su tuo kontroleriu-kompiuteriu. Ir čia galima rinktis net iš 7 laikmačio ir 30 laistymo režimų.

Laikmatis kas 1 min., nuo 1-30 min., plius 7 laikmačio režimai su 3H / 6H / 12H / 1d / 2d / 3d / 7d., todėl galite pritaikyti laistymo grafikus pagal jūsų augalų poreikius. Galima rinktis ciklinį laistymą, kad tam tikrais intervalais kartotųsi pasirinktas laikmačio režimas.

Lašelinio laistymo rinkinys su 30 skirtingų laistymo režimų 01-30 val., galite reguliuoti vandens srauto greitį (Maksimalus vandens srautas: 2L/min) ir laistymo trukmę, kad užtikrintumėte optimalų augalų augimą ir sveikatą. Stulbinamos galimybės.

Drėkinimo sistema turi daugybę apsaugos mechanizmų, įskaitant vandens lygio aptikimą (garsinis ir vizualinis informavimas), variklio apsaugą ir akumuliatoriaus iškrovimo bei įkrovimo apsaugą, užtikrinančią saugų ir patikimą veikimą. 

Apibendrinus, nuostabi sistema už stulbinamai žemą kainą. Paskubėkite pasinaudoti proga.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(2)
(2)
(0)

Komentarai ()

Susijusios žymos: