[Mažiausia kaina istorijoje!] Nuostabaus funkcionalumo vaizdo stebėjimo kamera: 1080P, spalvotas naktinis filmavimas, saulės įkraunama baterija, WiFi, APP  ()

Mažiausia kaina istorijoje!

Ribotas kiekis

Itin geras funkcionalumas


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

   
Rekordinė kaina!

Labai funkcionali belaidė 1080P vaizdo stebėjimo kamera

186,17€ -116,18€ 186,17€

69,99€

Imu!

iš Kinijos

63%​ nuolaida

ribotas kiekis

nemokamai pristatys į Lietuvą per 10-25 d.d.

Visus mokesčius sutvarko TomTop

Svarbu: šios nuostabaus funkcionalumo ir ypatingai žemos kainos kameros parduodamos iš Kinijos sandėlio ir TomTop garantuoją greitą bei saugų pristatymą į Lietuvą. Sutvarkyti visi mokesčiai.

Šiame straipsnyje pateiktose nuotraukose galite matyti visas esmines šių kamerų savybes ir už tokią kainą gauname ypatingai funkcionalų produktą.

Visi užfiksuoti vaizdai saugomi debesyje arba galima įdėti iki 128GB atminties kortelę. 

Be to, kameros WiFi ryšiu jungiasi prie namų tinklo ir suporavus su telefonu ar planšete bet kada įsidiegtoje APP galite peržiūrėti, kas vyksta realiuoju laiku, kas buvo nufilmuota, pilnai valdyti kamerą ir jos nustatymus, ir t.t.

Verta pažymėti, kad čia turime 1080P (1920 x 1080 raiška) filmuojančią kamerą, su nespalvotu ir nespalvotu naktiniu filmavimu. Yra 2 IR ir 4 baltos šviesos LED'ai, naktį filmuoja iki 50 metrų atstumu.

Kameros matymo laukas yra 120° ir ji geba pasisukti horizontaliai 355° bei 120° vertikaliai.

Plius, integruoti mikrofonai bei garsiakalbiai, tad per kamerą galima kalbėti su šalia jos esančiais žmonėmis.

Verta pažymėti ir tai, kad šios kameros turi įdiegtus pažangius judesio daviklius, tad užfiksuoja stebimame plote žmogaus judėjimą ir į telefoną išsiunčia informacinį pranešimą.

Didelis pliusas ir tas, kad kameros atkeliauja su aukštos kokybės monokristalinėmis 8W saulės panelėmis, kurios įkraus kamerų bateriją (baterija į pakuotę neįeina aut. past.). Čia iškart išvengiama elektros laidų vedžiojimo ir šias kameras galite pritvirtinti praktiškai bet kurioje namo/sodybos/garažo ar kitoje Jums stebėti svarbioje vietoje.

Kamera su panele yra pilnai pritaikytos naudoti lauko sąlygomis, yra IP66 reitingas - atspari vandeniui ir purvui, taip pat karščiui bei šalčiui: dirba -30℃ ~ + 60℃.

Puiki kamera patogiam svarbių objektų stebėjimui.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(5)
(3)
(2)

Komentarai ()

Susijusios žymos: