[Premjera+EU] Planšetė, kokios jau seniai laukėme: karinio tvirtumo, 2K ekranas, monstrinė baterija ir juokinga kaina. Labai ribotas kiekis (Video, „FOSSiBOT DT1“)  ()

Premjeros pasiūlymas

Fantastiškai žema kaina

Galioja iki 2023-08-03

Ribotas kiekis

Iš EU greitas ir saugus pristatymas

2 metų garantija

Nuostabių savybių įrenginys


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

   
Rekordinė kaina!

„FOSSiBOT DT1“ tvirtoji planšetė

(8+256GB, 10.4 colių 2K, kariniai standartai ir kt.)

699,99€ -318,70€ 699,99€

179€

Imu!

iš Europos

premjeros pasiūlymas2 metų garantija

nemokamai į Lietuvą pristatys per 6-8 d.d.

Visus mokesčius sutvarko Geekmaxi

Svarbu: įspūdingų savybių ir karinio tvirtumo „FOSSiBOT DT1“ planšetės šiuo metu parduodamos iš Europos ir už specialią premjeros kainą. Visi mokesčiai jau sutvarkyti ir greitas pristatymas į Lietuvą. Labai ribotas kiekis.

Kuo gi pasižymi „FOSSiBOT DT1“ planšetė?

Iškart atkreipiame dėmesį, kad už tokią gerą kainą gauname karinio tvirtumo planšetę, tad ją galėsite drąsiai naudoti tiek jūs patys, tiek ir vaikai. „FOSSiBOT DT1“ atlaikys ir ekstremaliausias sąlygas, vandenį, purvą, smūgius ir kt.

Ir tai vos viena iš jos puikių savybių.

„FOSSiBOT DT1“ planšetė aprūpinta galingu MediaTek MT8788 (4*Cortex-A73 2.0GHz/4*Cortex-A53 2.0GHz) 12nm CPU ir ARM Mali G72 MP3 700MHz GPU.

Taip pat turime 8GB RAM ir 256GB ROM, atitinkamai dar galima pridėti 8GB RAM ir 1TB.

Originalūs Android 13 leis pilnai mėgautis visomis pramogomis ir atsisiųsti bei įsidiegti pamėgtas ir naujas programėles.

Trumpai tariant, galios ir talpos daugiau nei pakankamai sklandžiai atlikti kasdienėms užduotims.

10.4 colių 2K jutiklinis ekranas. Didelis, ryškus ir patogus ekranas suteikia puikią akių patirtį. 

Tuo pačiu turime ir Face ID techninį sprendimą, tad galėsite jaustis ramūs, kadangi duomenys planšetėje bus apsaugoti.

Labai šaunu, kad planšetė aprūpinta dvigubomis ir išties kokybiškomis kameromis. Nugarėlėje 49MP kamera, kuri palaiko netgi 2K filmavimą, kas už tokią kainą yra įspūdinga.

Priekyje turime 16MP kamera asmenukėms ir vaizdo skambučiams.

Taip, į „FOSSiBOT DT1“ planšetę galima įdėti SIM korteles ir taip naudotis mobiliuoju internetu bei skambinti bičiuliams. Palaikomi visi Lietuvoje esantys mobiliojo ryšio dažniai.

Kalbant apie ryšius, ši planšetė taip pat užtikrina Bluetooth 5.0 ir WiFi (2.4/5GHz) ryšius.

Prie gero vaizdo ir ryšių pridėkime ir puikų Stereo garsą, kuri suteikia net 4 garsiakalbiai, kas tokios kainos planšetėse nėra toks jau dažnas dalykas. Tad galėsite mėgautis aukščiausios garso kokybės pokalbiais, filmais ir serialais, žaidimais ir t.t.

O kaip baterija? Tai yra dar viena sritis, kur „FOSSiBOT DT1“ tiesiog žavi. Ši planšetė turi net 11000 mAh talpos bateriją, kuri vienu įkrovimu leis mėgautis pramogomis galybę valandų.

Ir palaikomas greitasis 18W įkrovimas. Plius, su planšete galima įkrauti ir kitus įrenginius, pvz: telefoną. Nuostabus dalykas.

Ir tai ypač pravartu, turint galvoje, kad ši planšetė yra ypatingai tvirta ir pilnai pritaikyta naudoti lauko sąlygomis: IP68/IP69K ir kariniai MIL-STD-810H standartai. Tad atspari vandeniui, purvui, šalčiui, karščiui, smūgiams ir t.t.

Su tokia planšete galite drąsiai keliauti į žygius, mėgautis jos suteikiamais privalumais ir tuo pačiu galėsite įkrauti telefono, drono ar kito prietaiso baterijas.

O kad žygiai vyktų kuo sklandžiau, pasinaudokite ir „FOSSiBOT DT1“ suteikiamais navigacijų (GPS, GLONASS, Galileo) privalumais.

Apibendrinus, „FOSSiBOT DT1“ - nuostabių savybių ir kainos planšetė. Puikiai tinkama naudoti kasdien, tiesiog namuose, ir ideali tiems, kurie daug keliauja, praleidžia laiko gamtoje, dirba statybose, autoservisuose ir kitose vietose, kur įprasta planšetė, greičiausiai, neatlaikytų nė dienos.

„FOSSiBOT DT1“ yra idealus pasirinkimas visiems, ieškantiems kokybiškos planšetės už geriausią kainą. Pasinaudokite ypatingu pasiūlymu, kol naujųjų planšečių už tokią kainą dar neišpirko.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(11)
(5)
(6)

Komentarai ()